1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 8
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
mania

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-19, 10:18   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
wysyłam zdjęcia :) osz myślałam że mam ich taaak dużo a jest tylko mała garstka... i jak mogłam nie zrobić zdjęcia z DSS Magda musimy nadrobić to koniecznie na kolejnym zlocie :) pozdrawiam wszystkich gorąco i dziękuję za to ciepło co od WAS otrzymałam grzeje do dziś ;)
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-14, 18:58   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
I ta świadomość ze na wszystkich bez wyjątku można liczyć . bezcenne :flower: :in_love:
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-14, 07:47   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ja jak zawsze w takich sytuacjach nie wiem co powiedzieć... Wiec mowie Wam wszystkim DZIĘKUJĘ. Mmoze nie byłam super kandydatka do rozmowy czy szaleństwa ale to wina tej chemii i stresu . Jestem szczęśliwa ze mogłam Was poznać i w końcu dojechalam :) dziękuję za serdecznośc za cieple przyjęcie i wzruszające pożegnanie. Mam nadZieje ze na następnym złocie bede tez z Wami tam :)
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-07, 16:22   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
w planie jest wyjazd na Słowację itp. nooo tak a mój syn nie ma dowodu ani paszportu tylko legitymacje szkolną co ze mnie za gapa, jak myślicie uda się bez tego, byliście już na zlotach więc jak sprawy wyglądają ? jutro do środy będę na chemioterapii trzymajcie kciuki abym do piątku doszła do formy pozdrawiam auto u mechanika już się szykuje :)

[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2015-09-07, 17:38 ]
Odezwę się :) _itsme_ _littleflower_
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-01, 13:25   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
ja z rodzicami i synem wystarczy pokój 3osobowy bo wyśpie się z małym na jednym łóżku :) a jak wyglądają noclegi i ceny w innych ośrodkach ?
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-24, 16:04   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
melduję przyjazd w piatek z rana wyjazd w niedzielę przed południem z synem i rodzicami. 6 godzin jazdy samochodem... Bardzo się cieszę :-D Myślę tylko o tym weekendzie będzie wyjatkowy.
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-09, 12:34   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
jeśli będzie do mojej mamy gdzieś miejsce to i ja zabiorę pewnie a raczej na pewno ucieszyłaby się z takiej ssytuacji :) pozdrawiam wszystkich
mania

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-08, 14:38   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
to mój pierwszy raz i nie moge się doczekac aż Was poznam i wyściskam...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron