1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
marzena66
Odpowiedzi: 294
Wyświetleń: 166441
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-03-21, 16:50 Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
Nata Nataliii,
Tak myślałam, że chodzi o ccc11, że to Twój brat, tak bardzo chciałam żeby nie była to prawda. Brat Twój mimo młodego wieku był cudowną osobą, dzielny, tak mądrze pisał o swojej chorobie, widać było, że choroba sprawiła, że stał się strasznie dorosły, doświadczony życiem i nieszczęściem, potrafił się z tym pogodzić a nas Jego słowa ściskały za gardło. Tak martwił się o rodziców o Ciebie i co będzie jak Jego zabraknie.
Mimo, że sam cierpiał potrafił pocieszać innych, wytłumaczyć na czym polega choroba, możesz być dumna z takiego brata.
Bardzo współczuję, przyjmij najszersze wyrazy współczucia
Dużo sił Tobie i rodzicom życzę, bo jeszcze wiele smutnych dni przed Wami. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-05-23, 18:54 Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
ccc11,
Ja też zaciskam mocno kciuki za Ciebie.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2016-05-24, 10:27 ]
Część dalszych postów została wydzielona » tutaj « |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-05-22, 07:39 Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
ccc11 napisał/a: | czy po prostu jest to jakaś grypa czy jest to związane z przerzutami.. |
Patrząc na Twoje objawy są mocno niepokojące, zwłaszcza patrząc na Twoje ostatnie wyniki (liczne przerzuty). Jeśli byłaby to grypa to czułbyś jakieś dolegliwości, które wiążą się z przeziębieniem.
Uważam, że nie powinieneś absolutnie na nic czekać tylko jak najszybciej zasięgnąć porady lekarza.
pozdrawiam |
|
|