1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak Clark III Breslow 0.9 mm |
marzena66
Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 49657
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2019-12-16, 21:06 Temat: Czerniak Clark III Breslow 0.9 mm |
Saovine,
Oczywiście ja również szczerze gratuluję. Niech młoda mama dba o siebie i o swoją kochaną pociechę.
Dużo zdrówka.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-03-30, 20:44 Temat: Czerniak Clark III Breslow 0.9 mm |
Proszę nie cytować całych wypowiedzi poprzedników, nic nie wnoszą do tematu a są do przeczytania wyżej, zajmują tylko niepotrzebnie miejsce. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-03-21, 11:50 Temat: Czerniak Clark III Breslow 0.9 mm |
Saovine napisał/a: | Psychicznie cóż, jak jeszcze nigdy w życiu nie wiem co myśleć... Mam 27 lat, planowałam założenie rodziny. Teraz już nic nie planuję |
Masz prawo do gorszego samopoczucia psychicznego ale nie masz jeszcze zamkniętych furtek leczenia gdyby takie były potrzebne, nie masz stwierdzonych przerzutów a to bardzo dużo, musisz być czujniejsza, ostrożniejsza, robić systematyczne kontrole a między tym wszystkim żyć, cieszyć się życiem, korzystać z niego.
Na forum jest dużo wątków z czerniakiem jak i dużo pozytywnych osób, które maja taką jak Ty lub podobną drogę i żyją, pomagają takim wystraszonym osóbkom jak Ty, poczytaj sobie, zarazisz się Ich pozytywnym myśleniem i uwierzysz, że masz prawo planować i cieszyć się życiem.
pozdrawiam |
|
|