1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Proszę o pomoc |
marzena66
Odpowiedzi: 322
Wyświetleń: 108730
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-18, 17:52 Temat: Proszę o pomoc |
Andrzej
Bardzo współczuje, przyjmij wyrazy współczucia |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-15, 18:05 Temat: Proszę o pomoc |
absenteeism napisał/a: | Bo nieco to zamieszane wszystko. |
Dokładnie tak. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-15, 17:57 Temat: Proszę o pomoc |
andrzejf13,
andrzejf13 napisał/a: | lekarz nie widział żony od grudnia 2014 r. |
Lekarz hospicyjny nie był u Was od grudnia? to dlaczego go nie zawołasz do żony?, powinniście ustalić jakiś harmonogram wizyt.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-12, 21:58 Temat: Proszę o pomoc |
Przykre jak lekarz tak podchodzi do chorego. Nawet jak już nie ma nadziei to tak jak napisała Jolana nawet drobne zainteresowanie, uśmiech, czy rozmowa z chorą osobą powoduje, że ta osoba wierzy, że jeszcze coś dla niej robią, jeszcze nie spisali na straty, jeszcze jest nadzieja, nawet jak jej nie ma a to takie ważne dla psychiki.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-03-10, 16:35 Temat: Proszę o pomoc |
andrzejf13 napisał/a: | .... cały czas domaga się papierosów , gdy nie chcę dać zaczyna płakać i mówi że doprowadzam ją do samobójstwa , co mam robić ? |
Uważam, że teraz czy żona będzie paliła czy też nie ma małe znaczenie, w najlepszym wypadku zaciągnie się ze dwa, trzy razy i po paleniu. Broniąc denerwuje się a teraz to żonie niepotrzebne.
Ja sama kupowałam cioci (przerzuty do płuc) papierosy i nie odmówiłam Jej palenia prawie do ostatniego dnia. To i tak nie było palenie, ale czuła się wtedy, że jeszcze coś może.
Może i nie mam racji ale takie mam zdanie i doświadczenie.
Pozdrawiam |
|
|