1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Lentigo maligna / LM melanoma - okolica kolana prawego |
maxdata26
Odpowiedzi: 77
Wyświetleń: 41104
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-09-29, 16:48 Temat: Lentigo maligna / LM melanoma - okolica kolana prawego |
Ale fajnie. Happy end :-) Pozdrawiam |
maxdata26
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-08-23, 06:22 Temat: Lentigo maligna / LM melanoma - okolica kolana prawego |
Trzeba iść do specjalisty i zrobić szybko porządek. Ja zaraz po wycięciu blizny brałam Zinnat. Teraz dezynfekuję Octeniseptem i robię opatrunki. Zadzwonię i poproszę lekarza na CITO, żeby obejrzał dokładnie tą bliznę. |
maxdata26
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-08-22, 19:21 Temat: Lentigo maligna / LM melanoma - okolica kolana prawego |
Gaja czy Ciebie jeszcze ta blizna boli? Mnie bardzo. Byłam dzisiaj na pogotowiu, bo mam pod skórą jeden schowany cały szew i część drugiego. Niestety założyli mi opatrunek i kazali iść w tygodniu na dermatologię na usunięcie tego co mi tam pozowstało. Przy jednym tym szwie ślimaczy się i bardzo boli. Podobno da się to wyciągnąć. |
maxdata26
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-08-13, 13:26 Temat: Lentigo maligna / LM melanoma - okolica kolana prawego |
Ta sama śpiewka co u mnie. |
|
|