1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz szyjki macicy |
missy
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 19933
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2014-10-10, 10:28 Temat: Guz szyjki macicy |
Brak skierowania na wyk. rezonansu magnetycznego ODPŁATNIE nie jest niczym nowym- myślę, że moderator powinien orientować się co do istnienia takich procedur. Mój skrót myślowy dotyczący samodzielnego wypisywania skierowania opisywał wypelnianie formularza, w którym wpisujemy informacje n/t stanu zdrowia, przebytych zabiegów chirurgicznych, zażywanych leków, itd. Na końcu trzeba (co jest logiczne) napisać, czego rezonans ma dotyczyć.
Czytam forum od początku 2013 roku, znalazłam tutaj dużo cennych informacji- za to dziękuję.
Ale uszczypliwość części moderatorów i przyjaciół forum jest zupełnie bez sensu. Niejedną osobę już skutecznie przepłoszyły.
Pozdrawiam, ta nieprzepłoszona
[ Komentarz dodany przez Moderatora: alaslepa: 2014-10-11, 15:59 ]
Wypełnienie ankiety- formularza nie jest tym samym co skierowanie, więc Twój skrót myślowy jest Twoim skrótem.
|
Temat: Guz szyjki macicy |
missy
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 19933
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2014-10-09, 11:19 Temat: Guz szyjki macicy |
Na rezonans wykonywany prywatnie skierowanie nie jest wymagane. Trzeba tylko samodzielnie "wypisać" sobie skierowanie, czyli określić czego ma dotyczyć rezonans.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: alaslepa: 2014-10-09, 19:08 ]
O, to coś nowego, gdzie można tak zrobić, idąc dalej tym tokiem rozumowania można się też samemu leczyć |
|
|