1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 11
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
missy

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-15, 14:40   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ufff, zdecydowanie było warto tłuc się jakieś 750 km :-D
A potem zostać błyskawicznie przygarniętą przez świetnych ludzi, dziękuję wszystkim!

Dla Gospodarzy wielki ukłon i :brav: .
Kmis757 i Magda- dzięęęki |buziaki| .
Dla mojego stolika śniadaniowego i obiadowego ( krystyna48 i Mama JoannyO) :cmok: i podziękowania za nieustające dokarmianie [usmiech]
Ściskam wszystkich, z którymi rozmawiałam, bądź zamieniłam parę słów tylko albo zdążyłam jedynie się przywitać lub pożegnać.
Do wiadomości ogólnej : Obertas to gatunek śpiewająco-gwiżdżąco-nieustającodbającyoinnych. Niezwykle cenny.
A majkelek dba o kondycję intelektualną chodząc w cieniu ( pewnie będzie za to :rrr: i :ban?: )
Madziu70, ja się absolutnie nie zastanawiam ;)

A Wierchomlanka pyszna, nie trzeba mieć kaca, żeby smakowała :mrgreen:
DSS, dziękuję za pokazanie Tatr od słowackiej strony. Między innymi :)
No to do następnego!

[ Komentarz dodany przez Moderatora: majkelek: 2015-09-15, 15:45 ]
No wiesz ... żaden ban ;) A o kondycję dbam, ale z miernym skutkiem :-(

missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-10, 08:32   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Dzień dobry!
Szczęśliwcy, którzy dotarli już nad Poprad, powiedzcie:
Jaka pogoda w Żegiestowie? Jaka temperatura? Lato, polskie lato czy jesiennie?
Do jutra!
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-07, 16:03   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Potwierdzam - jestem od piątku ( późne popołudnie/wieczór) do niedzieli ( popołudnie).
Zakwaterowanie - wedle decyzji Gazdy.
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-31, 18:14   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ja tylko chcę napisać, że nie uciekam w niedzielę rano, ale postanowiłam zostać do popołudnia. Mam nadzieję, że to możliwe ( jeśli chodzi o zakwaterowanie). Aha, "pomoc w dotarciu do Nowego Sącza" już nie jest wymagana, mam szofera :-D
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-24, 09:28   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Może być agroturystyka lub Rydz, proszę decydować i przydzielać :)
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-19, 15:08   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Potwierdzam- przyjadę popołudniowo lub wieczornie w piątek i uciekam w niedzielę rano.
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-14, 13:52   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Małe sprostowanie: u mnie wkradł się wpis z JoannyO dotyczący jej Mamy. Ja przyjeżdżam sama.
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-12, 17:25   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
kuna13,
Mogą grasować, byle nie przeszkadzały w zdobywaniu pożywienia :--:
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-11, 11:35   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Aha,ja będę z karimatą i śpiworem. Więc spokojnie można mnie upchnąć np. w kuchni :-D
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-06, 10:07   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
krystyna48,
Bardzo dziękuję, ale ( wyjdę na niewdzięcznicę) przede wszystkim potrzebowałabym pomocy w drodze powrotnej w niedzielę na trasie do N.Sącza. A w piątek chcę zrobić koniecznie przystanek w Krakowie i generalnie bez problemu dotrę sama albo do NS albo do Żegiestowa. Lubię podróże z plecakiem :uhm!:
missy

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-06, 08:33   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Hm, mnie też korci wyprawa w dalekie strony. Miałabym tylko jedno pytanie: czy mogłabym liczyć na pomoc w dotarciu z Żegiestowa do Nowego Sącza w niedzielę 13tego przed 10 rano? Żeby złapać autobus do Krakowa ( a tam już fruuu do Sopotu). Bo z tego co znalazłam w rozkładzie PKP to rano jest tylko pociąg o 5.40 z Żegiestowa do K.
I ( ponieważ jestem wygodnicka ;) ) to podpytam jeszcze, czy może w piątek w okolicach 16ej ktoś z podróżujących mógłby mnie zgarnąć z Nowego Sącza? Jeśli nie to oczywiście wsiadam w lokalny pociąg.
Ufff, mam nadzieję, że się uda.
Pozdrowienia dla wszystkich, małgosia.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron