Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
missy
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-15, 14:40 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Ufff, zdecydowanie było warto tłuc się jakieś 750 km
A potem zostać błyskawicznie przygarniętą przez świetnych ludzi, dziękuję wszystkim!
Dla Gospodarzy wielki ukłon i .
Kmis757 i Magda- dzięęęki .
Dla mojego stolika śniadaniowego i obiadowego ( krystyna48 i Mama JoannyO) i podziękowania za nieustające dokarmianie
Ściskam wszystkich, z którymi rozmawiałam, bądź zamieniłam parę słów tylko albo zdążyłam jedynie się przywitać lub pożegnać.
Do wiadomości ogólnej : Obertas to gatunek śpiewająco-gwiżdżąco-nieustającodbającyoinnych. Niezwykle cenny.
A majkelek dba o kondycję intelektualną chodząc w cieniu ( pewnie będzie za to i )
Madziu70, ja się absolutnie nie zastanawiam
A Wierchomlanka pyszna, nie trzeba mieć kaca, żeby smakowała
DSS, dziękuję za pokazanie Tatr od słowackiej strony. Między innymi
No to do następnego!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: majkelek: 2015-09-15, 15:45 ]
No wiesz ... żaden ban A o kondycję dbam, ale z miernym skutkiem
|
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-10, 08:32 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Dzień dobry!
Szczęśliwcy, którzy dotarli już nad Poprad, powiedzcie:
Jaka pogoda w Żegiestowie? Jaka temperatura? Lato, polskie lato czy jesiennie?
Do jutra! |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-07, 16:03 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Potwierdzam - jestem od piątku ( późne popołudnie/wieczór) do niedzieli ( popołudnie).
Zakwaterowanie - wedle decyzji Gazdy. |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-31, 18:14 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Ja tylko chcę napisać, że nie uciekam w niedzielę rano, ale postanowiłam zostać do popołudnia. Mam nadzieję, że to możliwe ( jeśli chodzi o zakwaterowanie). Aha, "pomoc w dotarciu do Nowego Sącza" już nie jest wymagana, mam szofera |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-24, 09:28 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Może być agroturystyka lub Rydz, proszę decydować i przydzielać |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-19, 15:08 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Potwierdzam- przyjadę popołudniowo lub wieczornie w piątek i uciekam w niedzielę rano. |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-14, 13:52 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Małe sprostowanie: u mnie wkradł się wpis z JoannyO dotyczący jej Mamy. Ja przyjeżdżam sama. |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-12, 17:25 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
kuna13,
Mogą grasować, byle nie przeszkadzały w zdobywaniu pożywienia |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-11, 11:35 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Aha,ja będę z karimatą i śpiworem. Więc spokojnie można mnie upchnąć np. w kuchni |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-06, 10:07 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
krystyna48,
Bardzo dziękuję, ale ( wyjdę na niewdzięcznicę) przede wszystkim potrzebowałabym pomocy w drodze powrotnej w niedzielę na trasie do N.Sącza. A w piątek chcę zrobić koniecznie przystanek w Krakowie i generalnie bez problemu dotrę sama albo do NS albo do Żegiestowa. Lubię podróże z plecakiem |
missy
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-06, 08:33 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Hm, mnie też korci wyprawa w dalekie strony. Miałabym tylko jedno pytanie: czy mogłabym liczyć na pomoc w dotarciu z Żegiestowa do Nowego Sącza w niedzielę 13tego przed 10 rano? Żeby złapać autobus do Krakowa ( a tam już fruuu do Sopotu). Bo z tego co znalazłam w rozkładzie PKP to rano jest tylko pociąg o 5.40 z Żegiestowa do K.
I ( ponieważ jestem wygodnicka ) to podpytam jeszcze, czy może w piątek w okolicach 16ej ktoś z podróżujących mógłby mnie zgarnąć z Nowego Sącza? Jeśli nie to oczywiście wsiadam w lokalny pociąg.
Ufff, mam nadzieję, że się uda.
Pozdrowienia dla wszystkich, małgosia. |
|