Autor |
Wiadomość |
Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
momika
Odpowiedzi: 430
Wyświetleń: 113437
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-11, 09:25 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30, dokladnie tak jak piszesz
trzymaj sie Kochana |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-09, 16:39 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko trzymaj sie Kochana
sciskam Cie mocno |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-04, 09:32 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko
sciskam Cie mocno
wiem że Ci ciezko
nie powinnas sie obwiniać bo byłas taka silna i tak mocno Tate wspierałas
zrobiłas wszystko co mogłas
tak mocno Cie przytulam |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-18, 11:11 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko...jejku tak strasznie mi przykro :(
niech Tatuś spoczywa w pokoju
juz sie nie meczy
duzo sil dla całej Twojej rodziny |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-16, 11:15 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko przesyłąm Ci duzo siły Kochana
az mi łzy leca jak czytam o Waszym cierpieniu :(
trzymaj sie Kochana |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-13, 13:47 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko po prostu Cie przytulam
jestes wspniała i dobrą córka i osobą
trzeba być z kamienia zeby wytrzymac to wszystko i nie płakac
bardzo mocno Cie przytulam |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-11, 08:55 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniczko prytulam Cie mocno i duzo siły przesyłam dla Ciebie i Mamy |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-09, 20:23 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30, bardzo dobry krok
trzymaj sie Kochana
pozdrowionka dla Taty |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-04, 09:17 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
tak mi przykro ze Tato tak cierpi
nienawidze tej bezsilności
dobrze ze Tato jest w szpitalu moze mu troche ulża w tym bólu
Trzymaj sie Kochana |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-02, 14:33 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
ta bezsilnośc jest najgorsza
sciskam Cie mocno Kochana |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-05-31, 20:09 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30 napisał/a: | dzięki dziewczyny i ogromne buziole dla Was.... to ważne mieć na kogo liczyć, wiedzieć ze zawsze znajdę tu bratnią lub siostrzaną duszę. Ciesze się że Was mam, bo w najbliższym środowisku czasami mam już wrażenie że co niektórzy są zmęczeni naszym problemem (mam tu na myśli oczywiście chorobę Taty). Nikt nie powiedział tego wprost, ale jeden z braci mamy dał nam to odczuć dość dosadnie izolując się od nas. Nawet Tata sam zauważył że co niektórzy nie kontaktują się z rodzicami juz tak często jak wtedy gdy jeszcze wszystko było ok. Przytoczę dokładne słowa Taty...."czyżby bali się że ich zaraże". Powiem szczerze, że coś w tym jest. Na początku wszyscy byli poruszeni do głębi chorobą Taty a teraz....tak jakby przywykli. Problem stał się dla nich czymś z czym da się żyć....kwestia przyzwyczajenia. Ale.........ja nie mogę przejść z tym do porządku dziennego. Dla mnie każdego dnia świadomość że Tata jest śmiertelnie chory jest przytłaczająca. Oczywiście....żyję a raczej staram się żyć normalnie. Każde wypowiadane przeze mnie zdanie nie dotyczy choroby Taty itd. Jednak nie mogę przywyknąc....nie chcę, bo przecież to mój Tata. Wiem....jest czasami bardzo niecierpliwy, nerwowy czasami despotyczny, rozdrażniony innym razem zamknięty w sobie, ale jaki by nie był to MÓJ TATA!!!!! Muszę Go zaakceptować jaki by nie był. Zniosę wszystko bo muszę, a przynajmniej będę się starała. |
doskonale rozumiem kazde słowo ktore napisałas
u nas jest dokladnie identycznie
na pocz poruszenie i wspolczucie i odwiedziny co chwile a teraz
tel i czasem ktos zajrzy
Kochana trzymajcie sie jakos
jestem z Tobą !!
sciskam Cie bardzo mocno i przesylam duzo siły |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-05-17, 17:02 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30 napisał/a: | Tata bardzo zmęczył się drogą choć z domu rodziców do nas jest jakieś 500 metrów, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy i w tv zaczął się jakiś film i Tata bardzo się zdrenerwował, że On przychodzi do nas a my oglądamy film....ale wcale tak nie było. Kiedy były w tv zawody sportowe i Tatę to interesowało wogóle nie podejmował z nami rozmowy natomiast gdy tylko zaczęło się cos innego zaraz sie zdenerwował...i po co??? Wiem że przeszedł poważną operację głowy i wiem też ze niektóre jego zachowania to tak naprawdę nie On, ale.....to przykre. |
doskonale wiem o czym piszesz
u nas jest to samo
Tato sie denerwuje tym czekaniem i wyładowuje emocje na Mamie najbardziej
tez mi ich szkoda :(
Moniczko super ze udalo sie przyspieszyc wizyte w poradni onkologicznej
cly czas trzymam za Was kciuki
sciskam Cie mocno |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-04-29, 20:43 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Monis trzymajcie sie jakos... |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-04-27, 08:56 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30
jak sie Tato czuje?? |
momika
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-04-22, 09:17 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30, przeczytałąm caly Twoj watek od wczoraj
moj Tato tez ma guza z przerzutem do mózgu
ciesze sie ze czuje sie juz lepiej
a Ty sobie swietnie radzisz i tak dbasz o wszystko
pozdrawiam serdecznie |
|