1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
monika30
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-12-09, 18:34 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83 co u Ciebie?? Nie odezwałaś sie dziś.... |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
monika30
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-12-07, 20:50 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Witaj kretka83
Czytając twoje słowa momentami (przeważającymi zaznaczam) odnosze wrażenie jakbym pisała o sobie. Podobnie jak Ty mam bardzo chorego Tatę. Podobnie jak Ty, mam problem z zajściem w ciążę. Podobnie jak Ty mieszkam z mężem a z moimi rodzicami mieszka moj młodszy brak. No i podobnie jak Ty czuję się w tej całej sytuacji samotna. Jak do tej pory zawsze takie straszne rzeczy działy sie gdzieś obok mnie, dotyczyły wszystkich tylko nie mnie....do czasu. Ale co tam. Nie ma co sie nad sobą użalac, trzeba brać życie jakie jest i cieszyc sie każdym kolejnym dniem z ukochanym Tatą.
Także proszę Cie, kiedy tylko popadniesz w dołek, pomyśl sobie, że gdzieś tam jest sobie Monika, która ma podobne problemy, która też walczy z choróbskiem Taty. Mamy wspaniałych Rodziców i cieszmy sie z tego. Cieszmy sie każdą minutą, godziną, dniem spędzonym razem.
Powiem Ci, że czasami mam wrażenie, iż jestem coraz bardziej zachłanna na wspólne chwile spędzone z Tatą. Tak jakbym chciała nacieszyć sie Nim na zapas. Czy ja już zwariowałam.....??????
Pozdrawiam gorąco
[ Dodano: 2009-12-07, 20:51 ]
pisząc brak...miałam na myśli oczywiście brata... |
|
|