1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak - SSM, Breslow 0,9mm |
myszka
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 43120
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-23, 15:31 Temat: Czerniak - SSM, Breslow 0,9mm |
Doskonale rozumie Twój strach i obawy.Przechodziłam podobną sytuację. Najgorsze jest czekanie i te myśli chodzące po głowie. Mam nadzieję że wszystko wyjdzie dobrze i niepotrzebnie zamawiasz się. Trzymam kciuki. |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-02-20, 21:04 Temat: Czerniak - SSM, Breslow 0,9mm |
Zaszlam równy rok po diagnozie.Nie planowalam ciąży. Ale tak było mi pisane i nie wyobrażam sobie życia bez mojego urwiska.Z pierwszą ciążą mialam problemy.Leczylam się. A po 12 latach zaszłam w drugą bez leczenia chociaż lekarze nie dawali szansy ... |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-02-20, 20:41 Temat: Czerniak - SSM, Breslow 0,9mm |
Ja zaszlam w ciążę już po diagnozie czerniaka.Karmilam też piersią. Jedyna rzeczą jaką kazał zrobić onkolog to zbadać histopatologicznie łożysko; )Nie martw się o karmienie piersią napewno maluszkowi w żaden sposób nie zaszkodzilas. |
|
|