1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zaawansowany rak piersi
myszka141_2008

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5113

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-04-09, 11:20   Temat: Zaawansowany rak piersi
Liv, choroba, jaka dotknęła Twoją mamę jest nie tylko jej tragedią, ale jak najbardziej Waszą. Dlatego ważne jest, abyście się wspierali i nie wracali do tego: "a co by było gdyby...?" Teraz najważniejsze jest działać aby wybrać najodpowiedniejszy tok leczenia. Jak wspomniał Richelieu, stopień złośliwości nowotworu jest najniższy i ja bym się tego w tej chwili trzymała i szukała nadziei u dr, który jest w stanie mi ją dać. Skonsultujcie to z kimś, kto ma dobre wyniki w leczeniu tego typu nowotworów i co najważniejsze - szerokie doświadczenie. NIe wiem skąd jesteście. Jeśli z jakiejś małej mieściny nie poprzestawajcie na tutejszym specjaliście, ale poszukajcie porady renomowanych ośrodkach specjalistycznych (jak wcześniej również doradzał Richelieu). Stawka jest wysoka.
  Temat: Zaawansowany rak piersi
myszka141_2008

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5113

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-04-09, 09:20   Temat: Zaawansowany rak piersi
Ja bym skonsultowała zaproponowany sposób u innego specjalisty. Głowna sprawa jaka nasuwa mi się na myśl i bije po oczach - pyt - jak to możliwe??? Jak to możliwe, ze mama ukrywała ranę na piersi, a w szpitalu na OIOMIE nikt z personelu medycznego TEGO nie zauważył???
Trzymam kciuki i życzę wytrwałości i dobrych myśli dla mamy :-)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron