1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 7
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nowotwór płuc
niki

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 23914

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-05, 15:43   Temat: Nowotwór płuc
Marysiax kochana tak mi przykro , ale wiesz ze nareszcie nie cierpi,
a ja sama zaczynam czekac na to nieuniknione i co sie zbliza szybciej niz myslałam

przytulam cie mocno :tull: duzo siły zycze na te kolejne dni
wroc tu kiedys
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-30, 21:43   Temat: Nowotwór płuc
marysiax szczegolnie mnie interesujecie
juz pisałam dlaczego,ta sama choroba i data zarejestrowania
Cytat:
jestem rozdarta, bo gdy patrze na jego cierpienie to proszę Boga, aby pozwolił mu już zasnąć, potem mam wyrzuty sumienia, potem strasznie tęsknię gdy wracam do domu i mam pod powiekami jego obraz

Goniu, moja wiara chyba jest za mała

jak czytam takie posty to moja wiara tez jest za mała, juz nie potrafię sie przełamac i pomodlić o co teraz ?o szybka smierc bo juz nie o zycie, jesli zycie staje sie męką to lepiej niech to sie skonczy

przytulam cię mocno
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-28, 22:54   Temat: Nowotwór płuc
marysiax co u Was? jak tata i jak ty sie trzymasz?
juz mineło kilka dni jak nie piszesz i martwię się
przytulam bardzo mocno
często o was myslę
podobny termin szukania pomocy na forum, ta sama choroba,
tez tata
jestescie dla mnie bliscy
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-20, 21:02   Temat: Nowotwór płuc
ja tylko tyle wiem co widziałam sama,
ta pani była bardzo słaba juz nie chodziła, ja jej pomagałam jako współtowarzyszka z sali szpitalnej
ale po odbarczeniu ona od razu czuła się lepiej, nawet mi opowiadała dowcipy
wogole była to przesympatyczna kobieta
była bo jak ja poznałam to ona własciwie juz umierała, byłam z nia do ostatniej chili to ja trzymałam ja za rękę, i chyba pomogłam
jej to bardzo pomagało chociaz to nieprzyjemne było
potem była ze mna inna ją też często odbarczali ale to był szpital płucny , nie wiem jak jest w innych i jakie procedury stosują

przez 2 dni wody moze się zebrac jeszcze więcej i jeszcze bardziej będzie boleć
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-20, 13:19   Temat: Nowotwór płuc
ja lezałam z panią w pokoju szpitalnym, którą odbarczano 2 razy w tygodniu, po takim zbiegu czula się o niebo lepiej , przynajmniej umiała oddychać co przynosiło jej ogromna ulgę

na kilka dni tlen nie byl jej tak bardzo potrzebny, i bol był mniejszy

pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-16, 14:51   Temat: Nowotwór płuc
trzymaj się i nie załamuj,
będziesz tacie potrzebna
niki

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-12, 21:09   Temat: Nowotwór płuc
marysiax
szukaj innych hospicjów, niech będzie ciut dalej, nie wiem jak tam jest ale u nas dostałam z hospicjum koncentrator tlenu od ręki ,zaraz na pierwszej wizycie , i wypozyczenie jest bezpłatne, do hospicjum domowego tez tatę przyjęli bez problemu, nie sadzę zeby u nas ludzie nie chorowali i nie korzystali ze sprzetu widocznie mają go więcej,
wiec szukaj , moze trafisz gdzieś gdzie bedzie akurat stał ,nam nie potrzebne było ani skierowanie ani nic, z hospicjum dostalam kartkę do magazyny poszłam i dostałam od ręki ,wypozyczenie bezterminowe opłata zero...

musisz szukać, i jak sie uprzesz to znajdziesz, a tata poczuje sie psychicznie lepiej , jak będzie widział ze jest cos co pomoze i ktos kto pomoże

trzymaj się i walcz

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron