Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
nuta
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 26549
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-11-12, 17:27 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Gabrysiu, jak się miewasz? Jakieś nowe wieści? Czekam z niecierpliwością na odzew. |
nuta
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-10-25, 09:50 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Gabrysia, co u Ciebie kochana? Jak się czujesz? |
nuta
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-10-01, 06:49 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Gapiki moje serduszko, nie poddawać się -to najważniejsze. Jest poważnie ale jest i szansa. Moja mamie nie udało się tylko dlatego, bo podeszły wiek nie wytrzymał chemii. Jesteś młoda, dasz radę,odżywiaj się dobrze,wzmacniaj jedzeniem. Wszyscy chcemy mieć Cię zdrową, a dzieci i rodzina przede wszystkim!
Zbieraj siły do walki, żadnego poddawania się. Ty piszesz że nie masz siły/ Ty???? Ruszaj do boju, jest ciężko, ale to nie znaczy, że nie może być lepiej. Nie taki doły się przeskakiwało. Nadzieja umiera ostatnia |
nuta
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-07-14, 09:16 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Moja mama miała takie bóle podczas leczenia. Sprawdziliśmy u lekarza, było usg, okazało się że to bez znaczenia,nerwoból albo skutek chemii. Gapiki,wiesz że Ci kibucuję i mocno wspieram* |
nuta
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-06-01, 07:55 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Ważne aby leczenie było skuteczne, resztą się nie martw-wróci do normy. Odpoczywaj, niech organizm regeneruje siły do walki. Bardzo mocno wspieram i przytulam |
nuta
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-05-31, 08:49 Temat: Rak jajnika-stomia-chemia |
Kochana, jak się czujesz? Co u Ciebie? |
|