1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 18
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
obertas

Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 127333

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-05-15, 10:33   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Ciężkie chwile, jakże niesamowicie człowiekowi żal, że nie potrafi skutecznie ukoić nerwów, myśli.
- Ważne, jesteśmy z Wami
Trzymajcie się
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-04-25, 20:53   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Do usług.

obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-04-08, 21:46   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Trzymajcie się.
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-20, 19:10   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Nie zapominamy -kciuki zaciśnięte.
Pozdrawiam
obertas z małżonką
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-16, 15:21   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
|hmm| :tull:
ech!
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-12, 19:29   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Pielęgnuj Tą Nadzieje.
Tak w Niej jak i w Sobie.

obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-08, 22:10   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
W Krakowie BRAF zrobili w ciągu jak dobrze pamiętam 8-10 dni. Wynik na telefon mieliśmy a dokument za jakiś czas.

Co do postaw ludzkich to nawet nie chce mi się pisać. Fałsz, niewiedza i jakaś dzika zawiść.
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-07, 20:38   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Dzieci nie umieją kłamać- nie rodzą się złe. Reagują intuicyjnie dobrocią na dobroć.
Z czasem patrzą na dorosłych i biorą z nich niekoniecznie dobry przykład.
Na przekór losowi walczymy z przeciwnościami.

Właściwie to również, ze złymi ludźmi. Wścibstwo, plotkarstwo to małe grzeszki nie zachowanie tajemnicy lekarskiej to już podpada pod paragraf. Tylko komu będzie się chciało walczyć gdy są ważniejsze sprawy?
Bardzo serdecznie pozdrawiam.
obertas
PS.
Może kiedyś jak starczy sił, spiszę na papier wszystko co spotyka moją dziewczynę i mnie.
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-03-06, 19:39   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Jestem z Tobą.
Jestem z Wami.
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-26, 20:13   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Terapia odniesie pozytywny skutek.

Pozdrawiam serdecznie
obertas :flower:
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-23, 09:23   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Tak zrób, obcy ludzie czasem więcej mogą wskórać, niźli rodzina.
Trzymam za Was kciuki.
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-22, 17:36   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
............Ano co ja mam rzec na takie dictum? Twej siostry.
Niech zaloguje się na Nasze Forum.

Niech przeczyta wątek elewuty.

Niech zobaczy, że walcząc daje sobie i tym którzy ją kochają -nadzieję. Tej nie wolno odbierać ani sobie ani najbliższym!

Ech, sanuję jej wybór bo sam nie wiem jak na jej miejscu bym postąpił.

Póki tchu póty nadziei.

obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-16, 11:05   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Tak.
Właśnie tak. Wszystko w swoim czasie. Na wszystko przyjdzie pora.
Ania pisze tylko to, co napisane było w jej scenariuszu życia.
Piszemy przez pryzmat (ja widzę to jako, taki blok szkła, który rozszczepia wiązkę światła na poszczególne jego barwy) swoich doświadczeń.
Dziś w galopadzie za.......................< wstawcie, co kto chce w to miejsce>, utraciliśmy najważniejsze sens, meritum tego co najistotniejsze. Błahe sprawy zastąpiły te ważne.
Gdy zabiera się nam coś, kogoś, oczy niestety nie wszystkich, dostrzegają, widzą więcej. Nagłe olśnienie i wiemy wszystko!

Ludzie tutaj, na Forum, Wiedzą Kto i Co Jest w ich Życiu Najważniejsze.

Pozdrawiam
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-15, 18:29   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Nigdy nie można przyjmować za pewnik tego co napisano w wątkach na Naszym Forum.
Każda choroba, każdy chory są inni. Mimo, że przypadłość nazywa się tak samo leczenie nawet tym samym sposobem przebiegać będzie inaczej.
Wybieraj same dobre informacje, rady złe analizuj i uważnie obserwuj.
Huśtawka nastroju jest zrozumiała w takiej sytuacji. I dlatego musisz mieć wsparcie, by chłodnym okiem umieć spojrzeć w przyszłość. Samo wsparcie Forum to jednak za mało!!! Nie myślę tu o śmierci. Zgoda-Jesteśmy śmiertelni. Trzeba wszystko uczynić by wykorzystać najlepiej szanse leczenia- a te w Niemczech, są o niebo lepsze niźli w kraju.
Życie jest do d...(czasami) lecz alternatywa jest nie do przyjęcia.
O pewne sprawy warto walczyć do końca. Nie tylko dla przyzwoitości.
Samej będzie Tobie niesamowicie trudno, bez wsparcia lekarza psychiatry podołać wyzwaniom. A w pewnej chwili organizm się sam zbuntuje. Nie będziesz miała na to żadnego wpływu. I włączy blokadę i nie zapanujesz nad tym.

U mnie było tak. Walczę z nadciśnieniem. Mam nadzieję, że opanuje ów temat i nie będę musiał zdawać się na lekarstwa do końca swych dni.

Nie istnieje żaden początek ani koniec... - Dzień wczorajszy jest historią - Jutrzejszy tajemnicą - Dzisiejszy jest darem.

Cieszcie się chwilą, sobą. Podejmujcie same dobre decyzje.

Życzę wszystkiego co najlepsze
obertas
obertas

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2013-02-13, 19:36   Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm
Stres jakiego doznajemy może działać różnie. Jeden będzie czekał na to, co jutro mu przyniesie.
Drugi pogna w stronę tej przyszłości z nadzieją na jej zaklęcie i wyjście z błędnego koła niemocy.
Wiem po sobie, że adrenalina zmobilizowała mnie do działania. Zrobiłem co mogłem a dzięki Forum i Wam Dobrym Ludziom wiedziałem, gdzie szukać pomocy.
Korzystałem z pomocy Psychoonkologii.
To nie był czas stracony!!!!
Teraz, po bez mała roku stres wychodzi na zewnątrz. Bo skubaniec, pazur pokazuje dopiero po jakimś czasie. U każdego będzie to przebiegało inaczej. Ma wpływ na nasze fizyczne funkcjonowanie i objawia się różnie.
To co piszą eweluta,Ania_A, jest kwintesencją naszych zachowań. One dobrze o tym wiedzą i najlepiej jak potrafią, Ciebie o tym ostrzegają -zalamana555.
Lepiej przeciwdziałać nie czekając biernie, wychodzić na przeciw zagrożeniom.
I tak jak napisała Ania_A o psychologu to miała na myśli Ciebie. Uświadom sobie, że Twoja kondycja przełoży się na dobrą lub gorszą postawę nie tylko siostry ale i wszystkich Twoich najbliższych. Dbając o siebie dbasz o NIĄ.
Dość skrobania z mej strony.
Życzę wytrwałości i zdrowia w Waszej, Twojej - walce.

obertas

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron