Autor |
Wiadomość |
Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
obertas
Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 119611
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-06-23, 15:43 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Chylę czoło dla Jego nadzwyczajnej woli walki.
Nie idzie się z tym pogodzić.
Wyrazy współczucia.
Jest w sposób niewypowiedziany trudno funkcjonować i żadne słowanie oddadzą tego co czujemy.
obertas |
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-03-18, 20:55 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
|
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-02-10, 02:17 Temat: Trzymaj się chłopaku |
Sercem i modlitwą, jestem przy Tobie.
Pozdrawiam
obertas |
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-26, 10:42 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Zobaczysz czy jest mutacja genu Braf.
Od tego zleży dalsza analiza.
Decyzja jest Twoja.
Jak masz jakiekolwiek pytania na kartkę i do odpowiedzi wyrywaj lekarza.
Ważkie decyzje przed Tobą.
Nie odpuszczaj
obertas |
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-05, 22:46 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
No to witaj w klubie stalowych klamer.
Cóż -wykonaj zdjęcie -pamiątkowe.
Będziesz miał klamry zdjęte a z czasem tylko blizna będzie przypominać o ciężkich chwilach.
W sumie to nie wiem czy warto powracać do nieprzyjemnych chwil.
Pozdrawiam serdecznie.
Kciuki dziarsko zaciśnięte!
obertas |
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-03-19, 20:19 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Ja bym nie odpuścił.
Tak jak na pw pisałem.
Działaj równolegle, na dwa fronty. To Twoje prawo do pełnej wiedzy o chorobie i najlepszej z możliwych metod leczenia.
Zawsze będziesz miał bieżący obraz sytuacji.
Pozdrawiam
obertas |
obertas
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-16, 11:31 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Do terminu badania coraz bliżej.
Ja wychodziłem z założenia, że jak robić przy okazji rezonansu to wszystko za jednym zamachem( jama brzuszna), by wiedzieć więcej. Badanie nie należy do nieszkodliwych, dawka promieni może ciut większa lecz i wiedza o stanie zdrowia obszerniejsza. Tak podpowiadam jak było z moją dziewczyną.
Pozdrawiam
obertas |
|