Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
panda
Odpowiedzi: 241
Wyświetleń: 108457
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-07-16, 18:39 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
vicctory napisał/a: | Mi się wydawało, że tylko smucę. No ale widać natury nie da się oszukać... ach to wrodzone poczucie humoru |
No dobra, też się ujawnię, bez pozwolenia ale też... b. lubię czytać Twoje wpisy.
Nie smucisz ani trochę, szanuję ludzi z tzw. "naturalnie wrodzonym poczuciem humoru "
vicctory napisał/a: | Aktualnie czekam na wyniki kontrolne i w sumie już zapomniałam, że na nie czekam. Teraz sobie przypomniałam i się zestresowałam. No nic... postaram się znowu zapomnieć |
Ilu z Nas tak ma, nie ważne zdrowych czy chorych ???
vicctory napisał/a: | jedyną różnicą między mną a ludźmi "zdrowymi" jest to, że ja wiem, a oni nie. |
A to wkleję w stopkę na "swoim " forum " , jeśli pozwolisz ....
vicctory napisał/a: | Mogę jedynie godzić się z pewnymi faktami a inne zmieniać w miarę możliwości... |
Niech niebiosa ześlą Ci dużo siły abyś mogła zmieniać co raz więcej...
wedle swoich potrzeb |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-05-19, 13:42 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
vicctory napisał/a: | Apetyt dostałam. |
super
Jestem zdumiona, nie pomyślałam nawet, że sięgniesz po barszczyk.
vicctory napisał/a: | spałam wyśmienicie - nic mi się nie śniło |
to akurat możesz bez ograniczeń wszelakich
Wszystko powoli wraca do normy a to najważniejsze.
Trzymaj się dzielna kobieto i ... jedz |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-05-18, 12:56 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
vicctory napisał/a: | Móżdżę co tu pojeść... trochę się martwię, że nie bardzo będzie mi smakować |
będzie a jak do tego włączysz swoją wyobraźnię... vicctory napisał/a: | ona to się ma z tymi moimi "mądrymi" przemyśleniami i wnioskami | każdy kęs będzie smakował inaczej [czyt. lepiej]
vicctory napisał/a: | No nic - sie zobaczy |
a po- niech się napisze
pozdr. |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-05-18, 10:08 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
vicctory napisał/a: | Może ja za dużo chcę tak od razu?? |
Witaj i wybacz może nie powinnam ale ....
Nie chcesz za dużo, to normalne.
I tak na mój rozum, żeby wzmocnić organizm trzeba jeść ale jak, kiedy tak boli ???
Przypomniałam sobie jak moja maleńka córka płakała przed jedzeniem , bolało w buźce [miała bolące, pękające pęcherzyki].
Zbawienne dla Nas, było wtedy tantum vede. Pryskałam jej buzię i za 10 min. mogła coś zjeść. Najmniej bała się wziąć do buzi lekko ścięte gotowane jajko.
Spróbuj , może akurat.
vicctory napisał/a: | Chodzi o to żeby organizm zaczął normalnie się oczyszczać. |
Fakt, ale po czym , po nutridrinkach ? siemię lniane mogło by Ci pomóc , zładodzi i to bardzo ból przy przełykaniu, no i ułatwi wypróżnianie, jak dasz radę oczywiście. Postaraj się wypić, chociaż po 1 łyżce z rana i na noc.
dodaj może do nutridrinka albo co
vicctory napisał/a: | i się zestresowałam |
to się odstresuj , bo z dnia na dzień , będzie lżej lepiej kombinuj co przełkniesz
pozdrawiam i trzymam kciuki. |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-05-15, 08:24 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
Witaj vicctory wybacz mi najście ale szczerze bardzo Ci współczuję i proponuję Tantum-Verde w sprayu.
Powinien pomóc.
vicctory napisał/a: | Tramal wysiadł |
nie tylko u Ciebie, mojemu mężowi też nie pomagał, więc...
Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymaj się |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-04-05, 12:42 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
Gazda napisał/a: | napar z siemienia lnianego regularnie pity pomaga przy zaparciach, nawilża poza tym gardziołko, no i jest źródłem cennych kwasów omega 3 i 6. Zamiast budwigowego oleju można pić łyżkę oliwy z oliwek. Smaczniejsza, tańsza, i doskonale działa na gardziołko, oraz pomaga przy zaparciach. |
potwierdzam to, co napisał Gazda.
Mąż w pierwszych dwóch tyg. naświetlań nie stosował tych specyfików, bo nie dawał rady tego przełknąć i miał duży problem z zaparciami, ale... kiedy skutki uboczne się nasiliły , to się przemógł. Problem z zaparciami minął i krtań przy przełykaniu mniej bolała.
Nic innego nie brał, oprócz leków przeciw bólowych, więc pomagało właśnie to.
Ps. Oliwa z oliwek też jest różna, więc uważaj jaką kupujesz. Niektóre są ostrawe w smaku [chyba te z zielonych oliwek] mają one zieleńszy kolor. Nie ma z tym jednak problemu jak kupisz nie pasującą do picia, bo nie brakuje tego w sklepach i można zużyć ją do sałatki
pozdrawiam i |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-22, 08:11 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
lewmarek napisał/a: | A to nie jest tak, że cokolwiek się wytnie (nawet migdałki z błahego powodu), to jest badane histopatologicznie |
U mojego męża było zbadane i był rak w wyciętej strunie ale lekarz uznał, że skoro wycięty to już go nie ma .
Nie było kosultacji u onkologa, tylko kontrole u laryngologa. |
panda
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-20, 19:53 Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego |
vicctory, trzymam kciuki za Ciebie i pozdrawiam serdecznie . |
|