1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
renbaz
Odpowiedzi: 430
Wyświetleń: 113437
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-04, 00:06 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje.
Antoine de Saint-Exupery
Z miłością do Taty, którą nosisz w sercu, dasz radę ze wszystkim, pokonasz wszystkie trudy
Tego Ci życzę, Moniko z całego serca |
renbaz
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-02, 19:35 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
No widzisz, jeszcze nie raz i nie dwa zaświeci słońce |
renbaz
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-27, 23:28 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
A skąd pani/pan doktor z onkologii wie, że nie ma zagrożenia życia??? Bo gorączka zbyt niska???
Szlag mnie trafia , jak słyszę takie teksty - proszę podać leki obniżające temperaturę i poczekać - proszę pić sok z buraka, to się polepszy - poczekamy, może się poprawi - organizm musi sam odbudować krew...
Dlaczego musimy walczyć o każdą poradę, o leki, o wszystko???
:pifpaf:
monika, myślę, że to niekoniecznie spacer jest przyczyną obecnych dolegliwości. |
renbaz
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-26, 22:03 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika, nawet się nie zastanawiaj, tatę musi obejrzeć lekarz!!!
gorączka, płytki oddech...bagatelizowanie takich objawów źle się kończy - ja już to wiem z doświadczenia mojego taty
Koniecznie napisz co u Was!!! |
renbaz
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-22, 14:22 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
monika30 napisał/a: | Mam nadzieje że przejdę tę drogę również dzięki Waszej pomocy.... |
Monika, ja też mam taką nadzieję, my wszyscy mamy taką nadzieję.
Po to tu jesteśmy, żeby się wzajemnie wpierać, uczyć, ratować, pocieszać, tulić, współczuć...po prostu BYĆ |
|
|