1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rejestracja w IO w Gliwicach |
seba65310
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 4096
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2014-01-30, 23:13 Temat: Rejestracja w IO w Gliwicach |
Dziękuję bardzo za odpowiedzi |
seba65310
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2014-01-30, 17:01 Temat: Rejestracja w IO w Gliwicach |
Własnie nie wiem czy to działa w ogóle, bo mogę wybrać sobie dowolną poradnię itd. od godz. 9 do 9:30. Wszystkie terminy są wolne. Jutro będę dzwonić co i jak chyba.
O 14 jesteśmy umówienie na biopsję w Katowicach i chcielibyśmy najpierw być u onkologa. |
seba65310
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2014-01-30, 12:46 Temat: Rejestracja w IO w Gliwicach |
Witam,
Zarejestrowałem się na stronie przez e-rejestrację na wizytę do Gabinetu o profilu Laryngologia Onkologiczna na godzinę 9. ale... "Po zarejestrowaniu się w Szpitalnym Portalu Informacyjnym użytkownik zgłasza się w ustalonym terminie do Instytutu Onkologii w celu osobistej rejestracji z następującymi dokumentami:" Czyli trzeba normalnie jak najwcześniej odwiedzić szpital i zarejestrować się osobiście? Rezerwacje na r-rejestracje są wiążące ? |
|
|