Autor |
Wiadomość |
Temat: Tu trzymamy kciuki |
soja
Odpowiedzi: 303
Wyświetleń: 57142
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-25, 11:48 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Dziękuje serdecznie za kciuki . Zerknijcie do mojego wątku. Niestety nie jest zbyt różowo . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-24, 16:23 Temat: Tu trzymamy kciuki |
To już jutro - na 100 % . Znowu więc proszę o wasze kciukasy. Od rana. Bardzo proszę . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-17, 20:55 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Kurcze blade , mama nie miała dziś konsultacji, bo szanowny pan doktor poszedł na urlop i odwołał wizyty . Tak więc muszę prosić o przełożenie kciuków na przyszły tydzień ( jeszcze nie wiem jaki dzień ) . Przepraszam, ze tak was męczę o te kciuki, ale naprawdę wierzę, ze to pomaga. Tak wogóle to dziękuję, ze jesteście . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-16, 14:25 Temat: Tu trzymamy kciuki |
To znowu ja. Tym razem proszę o kciuki na środę. Sprawdziłam mamy termin konsultacji i nie jest to 25 tylko 18 sierpień, czyli środa. Okaże się co z wątrobą. Tak straaaaaaasznie się boję . Proszę o każdy, chociaż najmniejszy kciuczek, żeby wyniki były ok. W środę. Proszę . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-05, 19:40 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Dziękuję za dzisiejsze wasze kciuki . Mam nadzieję, że pomogą. Maxdata26 trzymam mocno . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-05, 12:56 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Mama właśnie pojechała do CO. Tk będzie ok. 15.30, bo wcześniej 1,5 h musi wypić kontrast. Proszę o szczególne trzymanko "yee" . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-03, 16:15 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Dziękuje . Jesteście kochani . Oby wasze kciuki pomogły. |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-08-03, 11:52 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Widzę, ze dawno to nikt nie prosił o kciuki. Ale ja się zgłaszam do trzymaczy kochanych, coby potrzymali kciuki w czwartek, bo moja mama ma kontrolne TK jamy brzusznej. Tak około 14 godziny, ale najlepiej to od rana . Co prawda wyniki będą dopiero 25 sierpnia, ale proszę trzymajcie kciukasy, żeby ten tomograf ładne, czyste zdjęcia porobił w czwartek. Mogę na was liczyć ? PROOOOOOOOOSZĘ !!!!! Dziękuję z góry w imieniu mamusi . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-02-03, 21:16 Temat: Tu trzymamy kciuki |
STRASZNIE wam wszystkim dziękuje za kciuki . Pomogły . Jest lepiej - duuużo lepiej. Guzy w większości zniknęły . Jestem taka szczęśliwa . Jesteście kochani. Już napisałam w moim wątku, że te wasze kciuki mają magiczna moc . Dziękuję, dziękuję, dziękuję za każdy kciuk . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-02-02, 20:12 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Z góry dziękuję wam za trzymanie kciuków . Mama ma wizytę wyznaczoną na 9 rano, ale wiadomo, że może się przedłużyć. Jeszcze raz z góry dziękuję . Jak tylko będę coś wiedzieć to napiszę. Strasznie się boję |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-02-02, 14:52 Temat: Tu trzymamy kciuki |
To już jutro . Mama myślała, że 5 lutego, a zerknęła w papiery i to 3 luty. Tak więc bardzo mocno proszę o kciuki na jutro dla mamy. Proszę, proszę, proszę . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-01-21, 16:07 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Już po badaniu. Dziękuje za wszystkie kciuki. Jesteście kochani. Oby pomogły . Teraz pozostało czekać do 5 lutego na wynik . Chyba osiwieje do tej pory . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-01-20, 14:42 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Zgłaszam się na trzymanie kciuków do wszystkich trzymaczek i trzymaczy . Jutro mama jedzie na kontrolne TK jamy brzusznej. Wyniki i konsultacja będą dopiero 5 lutego, ale narazie proszę o kciuki na jutrzejsze TK. Mam nadzieję, że ten potwór po 9 chemiach odpuścił i zlazł z wątroby . Chyba zwariuję do tego 5 lutego . Z góry dziękuję za każdy kciuczek . |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-01-14, 20:51 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Banialuka, trzymam tak moooooooooooooocno, że aż mi kostki bieleją . Jak tylko coś będziesz wiedzieć to pisz . Będzie dobrze "yee" . Powodzenia |
soja
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-01-13, 15:57 Temat: Tu trzymamy kciuki |
Witaj serdecznie Kasiu . Przykro mi, że choroba u ciebie po tylu latach wróciła. Może załóż swój wątek i napisz coś więcej o sobie. Pozdrawiam |
|