Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
sonia21
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-24, 18:26 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83 napisał/a: | Nie do uwierzenia, że nie istnieje już materialnie... |
kretko kochana jest z Wami duchem i patrzy na Was z góry , nie cierpi i nie boli go już nic .
Przegapienie godziny kremacji to nic , widać tak musiało być ,
ściskam Ciebie mocno . |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-21, 20:30 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83,
tak bardzo mi przykro |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-07, 19:43 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83 napisał/a: | Że nie napatrzę się na Tatę "na zapas". On i tak niewiele z tych moich wizyt wynosi, większość czasu przesypia, potem pewnie nawet nie pamięta, że byłam... |
nie myśl tak kretka83, Tato nie pamięta ale na pewno czuje Twoją obecność i wie , że jesteś z nim , że jesteś obok jesteś na prawdę dzielną dziewczyną i kochającą córką |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-07, 19:13 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83, czytam Twój wątek od początku , jesteś bardzo dzielna , nie obwiniaj się za to , że nie możesz być z Tatą ciągle , trudno do chorego jeździć z chorym dzieckiem więcej byś narobiła szkody niż pomogła ,
ściskam Ciebie mocno i myślami jestem z Tobą |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-05-19, 16:45 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Witaj kretka83
podziwiam Twojego Tatę , ma tyle siły i wiary oby tak dalej oby tak dalej
pozdrawiam cieplutko |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-03-04, 20:02 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Droga kredko83
przeczytałam Twój wątek i podziwiam Cie masz swoją rodzinę i tyle siły wiąże Cię z Tatką szczególna więź , nie znam odpowiedzi na Twoje pytania bo się na tym nie znam .
Życzę Ci dużo siły i wiary , bo jak mówią wiara czyni cuda , wspieraj Tatę całym sercem , jestem z Tobą myślami
pozdrawiam Ciebie i życzę dużo siły Tacie do walki z chorobą
przytulam Was do serducha
nie wolno Wam się poddać ten potwór zaraz to wykorzysta , pamiętaj walcz o Tatę do końca
|
|