1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Johanka - komentarze
sylwia3

Odpowiedzi: 204
Wyświetleń: 38050

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-23, 13:40   Temat: Johanka - komentarze
Johanko, jak się czujesz ??? Ściskam bardzo mocno :* _itsme_
sylwia3

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-12, 14:06   Temat: Johanka - komentarze
Kochana Johanko - jesteśmy z Tobą - całym sercem :* Ja już pożegnałam mamcię we wtorek ;((( ogromna strata :((

Za godzinke Twój Antoni przejdzie ostatnią drogę tu na ziemi wśród nas - Panie Boże miej go w swojej opiece, zaprowadź go do pełnej światłości - niech spoczywa w pokoju wiecznym. Amen.
sylwia3

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-07, 20:51   Temat: Johanka - komentarze
Johanka napisał/a:
Dziękuję Wam Wszystkim za słowa otuchy. Jest mi źle, ale cieszę się, że Wy jesteście, obcy ludzie, a jednak tak bardzo bliscy... Wiele dla mnie znaczycie. Naprawdę.
Pojutrze ciężki dzień, bo mocowanie z biurokracją tym razem. Proboszcz naszej parafii też nie jest aniołem. Ale cóż, nie ma wyjścia. Duma w kieszeń i poza ugiętej brzozy. Wszystko ma być idealnie. Już ja się o to postaram. Jeśli ceremonia pogrzebowa może być piękna, to Jego będzie najpiękniejsza z pięknych.
Życzę Wam dużo siły w walce. Walczcie wszelkimi możliwymi sposobami. WARTO. Może Wam Stwórca będzie łaskawszy.
Kłaniam się Wam.
Muszę zająć się pożegnaniem mojego Księcia.

Kochana - jesteś bardzo dzielna - przeczytałam Twoje wszystkie posty - postawa godna podziwu, idealny przykład idealnej ukochanej :*

Faktycznie ludzie tutaj są wspaniali ;* i znaczą niekiedy więcej niż bliscy ...... nie wiem dlaczego, może wlaśnie dlatego że przeszli dokładnie przez to co my ....

Masz cudowne podejście do "ostatniego pożegnania" - ja zmagam się z tym samym, 05.01 o 15.55 zmarła moja mamulka najkochańsza - pogrzeb we wtorek, ksiądz też u nas niezbyt sympatyczny - ale dalam radę, jednak wtorku sie boje OKRUTNIE :((

Przyjmij moje wyrazy współczucia - trzymaj się :* Podziwiam i mocno przytulam :*

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron