1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Johanka - komentarze |
sylwia3
Odpowiedzi: 204
Wyświetleń: 38050
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-23, 13:40 Temat: Johanka - komentarze |
Johanko, jak się czujesz ??? Ściskam bardzo mocno :* |
sylwia3
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-12, 14:06 Temat: Johanka - komentarze |
Kochana Johanko - jesteśmy z Tobą - całym sercem :* Ja już pożegnałam mamcię we wtorek ;((( ogromna strata :((
Za godzinke Twój Antoni przejdzie ostatnią drogę tu na ziemi wśród nas - Panie Boże miej go w swojej opiece, zaprowadź go do pełnej światłości - niech spoczywa w pokoju wiecznym. Amen. |
sylwia3
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-07, 20:51 Temat: Johanka - komentarze |
Johanka napisał/a: | Dziękuję Wam Wszystkim za słowa otuchy. Jest mi źle, ale cieszę się, że Wy jesteście, obcy ludzie, a jednak tak bardzo bliscy... Wiele dla mnie znaczycie. Naprawdę.
Pojutrze ciężki dzień, bo mocowanie z biurokracją tym razem. Proboszcz naszej parafii też nie jest aniołem. Ale cóż, nie ma wyjścia. Duma w kieszeń i poza ugiętej brzozy. Wszystko ma być idealnie. Już ja się o to postaram. Jeśli ceremonia pogrzebowa może być piękna, to Jego będzie najpiękniejsza z pięknych.
Życzę Wam dużo siły w walce. Walczcie wszelkimi możliwymi sposobami. WARTO. Może Wam Stwórca będzie łaskawszy.
Kłaniam się Wam.
Muszę zająć się pożegnaniem mojego Księcia. |
Kochana - jesteś bardzo dzielna - przeczytałam Twoje wszystkie posty - postawa godna podziwu, idealny przykład idealnej ukochanej :*
Faktycznie ludzie tutaj są wspaniali ;* i znaczą niekiedy więcej niż bliscy ...... nie wiem dlaczego, może wlaśnie dlatego że przeszli dokładnie przez to co my ....
Masz cudowne podejście do "ostatniego pożegnania" - ja zmagam się z tym samym, 05.01 o 15.55 zmarła moja mamulka najkochańsza - pogrzeb we wtorek, ksiądz też u nas niezbyt sympatyczny - ale dalam radę, jednak wtorku sie boje OKRUTNIE :((
Przyjmij moje wyrazy współczucia - trzymaj się :* Podziwiam i mocno przytulam :* |
|
|