1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: WAŻNE - psychoonkologia - pomoc profesjonalistów na Forum
szaraiwka

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 11038

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2009-03-12, 22:05   Temat: WAŻNE - psychoonkologia - pomoc profesjonalistów na Forum
DSS jak zwykle you exceed expectations :-)

A teraz do rzeczy - ze względu na moją sytuację dla mnie najcenniejsze byłoby wskazanie przez uczestników z PTPO gdzie konkretnie (osoba, miejsce, telefon) może szukać pomocy dla chorego rodzina osoby, która raczej z domu na terapię nie wyjdzie. Czyli coś jak lista sprawdzonych i poleconych kontaktów. Czy hospicja domowe współpracują z psychonkologami (my ze wzgledu na to jak przebiegała taty choroba jeszcze opieką hospicjum nie jesteśmy objęci mimo że tata zakwalifikowany jest wyłącznie do opeki paliatywnej)? Czy jest możliwość wizyty domowej kogoś takiego?

Poza tym podpisuję się pod pozostałymi propozycjami. Wskazówki online na konkretnie stawiane pytania (jak na przykład moje o stopień zachęcania do jedzenia) mogłyby być bardzo cenne. Bo w głębszą terapię na forum nie wierzę, ale jakieś proste wskazówki uważam że mogłyby być bardzo pomocne.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron