1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Leczenie czerniaka Nivolumabem (OPDIVO) |
szczecha
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 68722
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2020-01-28, 10:57 Temat: Leczenie czerniaka Nivolumabem (OPDIVO) |
Armands, często opowiadałam o Twojej Mamie znajomym. Wszyscy tu Wam bardzo kibicujemy, wspieramy, choć czasem nie piszemy. Wierzę, że możecie być już tym wszystkim umęczeni, jednak każdy z nas stara się robić co w jego mocy. Jak pięknie byłoby, gdyby podejście służby zdrowia było takie jak nas - pacjentów...Ale niestety punkt widzenia i działania zależy od punktu siedzenia
Życzę Wam dużo sił i dobrych ludzi na dalszej drodze,
Pozdrawiam |
szczecha
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2019-01-29, 08:55 Temat: Leczenie czerniaka Nivolumabem (OPDIVO) |
Armands dziękuję za kolejną dobrą wiadomość. Super że w TK jest ok. Ja w piątek dowiem się co u mnie. A tarczycą się nie martw bo guzki ma mnóstwo ludzi, ale dobrze że trzymasz rękę na pulsie. Uściski dla MAMY. |
szczecha
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2019-01-10, 09:58 Temat: Leczenie czerniaka Nivolumabem (OPDIVO) |
Armands napisał/a: | Mama już po 56 kursie podania Nivolumabu |
Hej Armands. Nie wiem jak możesz nadążyć z liczeniem Ja jeżdżę na wlewy od lipca, w międzyczasie jakieś dodatkowe wizyty, konsultacje i w efekcie końcowym nie ogarniam tego. Wielkie uznanie dla Mamy za wytrwałość i siły, dla Ciebie za wsparcie. Razem czekamy na wynik z TK aby potwierdzić, że warto... Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejny Twój wpis. Pozdrawiam i czekamy... |
szczecha
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-09-13, 16:31 Temat: Leczenie czerniaka Nivolumabem (OPDIVO) |
Bardzo się cieszę, że mama daje radę. Bedzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie. Trzymajcie się i czekamy na dobre wyniki tk. |
|
|