1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 13
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Prosze o pomoc
tessa

Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 20:33   Temat: Prosze o pomoc
Współczuję Aniu. Łączę się z Tobą w bólu.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 16:46   Temat: Prosze o pomoc
Aniu. Przy konających dobrze jest zmówić Koronkę do Miłosierdzia Bożego. Jeśli masz siłę, to zmów. Jeśłi nie, to ja to już czynię.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 20:33   Temat: Prosze o pomoc
Modlę się za Ciebie.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 09:34   Temat: Prosze o pomoc
Skontaktuj się czym prędzej z lekarzem. Nie możesz być teraz sama. To ponad ludzkie siły w pojedynkę dźwigać tak ogromny ciężar- nawet przy takiej miłości.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-10, 23:32   Temat: Prosze o pomoc
Aniu, bardzo się martwię. Co u Ciebie? Jak się trzymasz, jak czuje się Twój mąż?
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-09, 21:05   Temat: Prosze o pomoc
Aniu. Jesteśmy z Tobą. Tak bardzo CI współczuję:(
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-08, 05:55   Temat: Prosze o pomoc
Kochana, wezwij pogotowie, dadzą mu zastrzyk na obniżenie gorączki. Trzymaj się. Serdecznie Cię pozdrawiam i myślę o Was.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-06, 19:37   Temat: Prosze o pomoc
Kochana. Jeśli istnieją Anioły, to Ty nim jesteś na pewno. Miłość bierze górę nad wszystkim- i nad zmęczeniem, i nad własną bezsilnością. Bądź przy mężu do końca. Może czasem wydaje się, że on już nie słyszy, nie kojarzy jak przedtem, ale czuje Twoją obecność, a to teraz jest najważniejsze. Tu wszyscy o Tobie myślimy i czekamy na informacje. Oby były jak najlepsze.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-05, 19:41   Temat: Prosze o pomoc
Serce się kraje, kiedy czytam Twoje wpisy. Jakie to życie niesprawiedliwe. Bardzo Ci współczuję, łączę się z Tobą w bólu.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 20:48   Temat: Prosze o pomoc
Aniu, co słychać? Jak się czuje Twój mąż? Kontaktowałaś się z lekarzem?
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-03, 21:53   Temat: Prosze o pomoc
Szczerze współczuję i rozumiem. Najgorsza jest chyba bezradność wobec cierpienia najbliższych. Nam się dotąd wydawało, że miłość wszystko pokona- a tu niestety nie. Nasza miłość nie uzdrawia, nie poprawia wyników TK, nie powstrzymuje przerzutów. Ale nasza miłość daje ukojenie- nawet jak chory tego nie okazuje. Nasza miłość jest balsamem i pocieszeniem. Twoja miłość do męża i córki sprawia, że stajesz się dla nich swoistym aniołem stróżem. Trwaj więc w tej miłości. Oni ją czują. Jestem o tym przekonana.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-01, 07:06   Temat: Prosze o pomoc
Pytasz, co mnie tu sprowadza... Tata ma guza w płucu. Kilka dni temu usłyszałam ten wyrok. Ma 69 lat. A pół roku temu moja Mama umarła. Wczoraj byłam u onkologa, ale póki co- wydolność płuc nie pozwala na operacje. Tata ma liczne zmiany rozedmowe. Na razie nie podejmują wobec niego żadnego leczenia. Tata czuje się dobrze, nic mu nie dokucza- tylko psychicznie jest podłamany. Pozdrawiam Cię anka1. Trzymam kciuki za Was.
tessa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-08-31, 20:42   Temat: Prosze o pomoc
Czytam Twoje posty i łzy same lecą. Patrzeć na cierpienia ukochanej osoby, to cierpieć podwójnie. Łączę się z Tobą w bólu.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron