Autor |
Wiadomość |
Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
ultra
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 47788
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-10-30, 13:02 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
Lejandra Kochana, moje kondolencje.
trzymaj się, byłaś bardzo dzielną, oddaną córką, tyle zrobiłas zeby Tacie ulzyć w cierpieniu, moj szacun.
a Tato jest juz w dobrych rękach, nie martw się i nie zadręczaj niczym, tak miało być. |
ultra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-09-05, 08:58 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
Lejandra, nie wiem czy zawsze tak morfina działa, ale na moją Mamę przede wszystkim działala nasennie, ona w zasadzie całe dnie i noce przesypiała. miała takie wahania nastrojów, bywała w kontaicie, ze dało sie pogadać o wszyskim, ale bywało, ze miała swój świat, momentami jakby widziała i słyszala coś co znajdowało sie poza rzeczywistością, nie raz miałam ciary ze strachu. kiedy miała ataki bólu, to potrafia być nieprzyjemna, nawet bardzo. |
ultra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-03-18, 20:58 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
Lejandra, nie martw sie na zapas. Może wcale tak nie będzie. Może sie nie dowie wszystkiego. A może i wszystko wie? Moja mama cały czas powtarzała, ze bóle po operacji będzie miała przez pół roku, bo tak lekarz jej powiedzial. Tak było, zmarła pół roku po operacji. |
ultra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-27, 21:45 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
U nas komisja 5.12 ale maja do mamy przyjechać, nie musimy się u nich stawiać. |
ultra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-16, 22:33 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
Witam,
Szczerze mówiąc jestem już krancowo wyczerpana psychicznie a zapewne najgorsze przede mną:(
Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Słaba jest bardzo i nie chce jeść .
Trzymajcie się dziewczyny! |
ultra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-10-21, 06:32 Temat: PET - rak płuca/ tarczycy |
Lejandra co u WAs? Jak tata? |
|