Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
voli
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-11-11, 13:22 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Jak się ma Tato?
Pozdrawiam |
voli
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-05-16, 08:26 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
ewaa, Witaj
Bardzo mi przykro, że Twój tato zachorował. Niestety większość z forumowiczów ma negatywne doświadczenia z chorobą nowotworową. Bardzo przykro jest patrzeć kiedy nasze najbliższe osoby cierpią, a nikt nie jest w stanie im pomóc. Zdaje sobie sprawę jak to jest trudne dla Ciebie bo sam to przechodziłem jeszcze niedawno... . Musisz pomagać mamie. Życie jest niesprawiedliwe, chociaż ktoś kiedyś powiedział, że wszystko jest gdzieś na górze zapisane i tak musi być. Spędzaj z Tatą jak najwięcej czasu, a gdybyś czegoś potrzebowała to chętnie pomogę - pisz na PW.
Pozdrawiam,
Tomek |
voli
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-05-07, 08:21 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83, WOW Świetnie koniecznie przekaż pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrówka. Dobrze, że są siły i apetyt Mam nadzieje, że będzie już tylko dobrze. Trzymam kciuki.
Pozdrowienia,
T. |
voli
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-05-06, 22:25 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83 jak tata
Mam nadzieje, że dobrze!
Pozdrowienia |
voli
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-04-26, 14:48 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Witam,
Ja spędziłem ostatnie święta z ojcem (Boże Narodzenie) i pomimo tego, że w prost nie powiedziałem mu że go kocham to on wiedział i wie... . Nie martw się. Tato wie ile serca chcesz mu dać, ile dałaś i ile dasz. Mój tato też był bardzo nerwowy. Nie ma się co dziwić. Pamiętaj, że warto mieć nadzieje. Pozdrawiam.
T. |
|