1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
voli

Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2011-11-11, 13:22   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
Jak się ma Tato?

Pozdrawiam
voli

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2011-05-16, 08:26   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
ewaa, Witaj :)

Bardzo mi przykro, że Twój tato zachorował. Niestety większość z forumowiczów ma negatywne doświadczenia z chorobą nowotworową. Bardzo przykro jest patrzeć kiedy nasze najbliższe osoby cierpią, a nikt nie jest w stanie im pomóc. Zdaje sobie sprawę jak to jest trudne dla Ciebie bo sam to przechodziłem jeszcze niedawno... . Musisz pomagać mamie. Życie jest niesprawiedliwe, chociaż ktoś kiedyś powiedział, że wszystko jest gdzieś na górze zapisane i tak musi być. Spędzaj z Tatą jak najwięcej czasu, a gdybyś czegoś potrzebowała to chętnie pomogę - pisz na PW.

Pozdrawiam,
Tomek
voli

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2011-05-07, 08:21   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83, WOW :lol: :mrgreen: Świetnie :) :) koniecznie przekaż pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrówka. Dobrze, że są siły i apetyt :) Mam nadzieje, że będzie już tylko dobrze. Trzymam kciuki.

Pozdrowienia,
T.
voli

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2011-05-06, 22:25   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83 jak tata :?:

Mam nadzieje, że dobrze!

Pozdrowienia :)
voli

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2011-04-26, 14:48   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
Witam,

Ja spędziłem ostatnie święta z ojcem (Boże Narodzenie) i pomimo tego, że w prost nie powiedziałem mu że go kocham to on wiedział i wie... . Nie martw się. Tato wie ile serca chcesz mu dać, ile dałaś i ile dasz. Mój tato też był bardzo nerwowy. Nie ma się co dziwić. Pamiętaj, że warto mieć nadzieje. Pozdrawiam.

T.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron