1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki - nerczak z przerzutami do płuc u dziecka (2 l.) |
zufed
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 23962
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-05-14, 18:18 Temat: Rak nerki - nerczak z przerzutami do płuc u dziecka (2 l.) |
Oby więcej takich wyników!! Gratulacje |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-02-24, 14:07 Temat: Rak nerki - nerczak z przerzutami do płuc u dziecka (2 l.) |
No właśnie tak to jest przy takich maluszkach, którym nie da się wytłumaczyć, żeby usiedziały spokojnie, czasem stosuje się usypianie dziecka małymi dawkami leków, jeśli nie ma do tego przeciwwskazań.
Trzymam kciuki i ściskam Was mocno |
zufed
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-02-10, 12:03 Temat: Rak nerki - nerczak z przerzutami do płuc u dziecka (2 l.) |
tosiu trzymam kciuki za maluszka, wierz mi dzieci potrafią znieść dużo więcej niż nam dorosłym se wydaje.
uwierz mi pracowałam na oddziale, gdzie leżał chłopiec ( i nada leży), pod respiratorem z zanikiem mięśni, który w swoim życiu miał tyle ciężkich zakażeń ogólnoustrojowych (sepsy), że nie jeden dorosły nie przeżył by tego. wiele razy już było niemal pewne, że to koniec a Mały się wyzbierał i do dziś jest z nami.
Wierzę, że Twój Siostrzeniec jest równie silny i będzie dzielnie walczył!
pozdrawiam Cię ciepło.
zuza |
|
|