Witam. Na forum jesyem pierwszy raz.U mojego taty rozpoznano niedrobnokomórkowego raka płuca lewego.Tato ma się leczyć w Szpitalu we Wrocławiu na Grabiszyńskiej.Czy ktoś moze napisać mi o lekarzach,doświadczeniach z tym szpitalem?
Co do lekarzy co niektórzy są bardzo chwaleni, natomiast ja mam niezbyt pozytywne doświadczenia z tamtym miejscem, po prostu mam ogromny żal do lekarzy, że nie mieli na tyle odwagi by powiedzieć jak wygląda sytuacja. Gdyby nie ten fakt kto wie może mój tato miałby większe szanse
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-09-11, 10:28 ] Ukrywam część posta naruszającą Regulamin Forum (cz. II, pkt 15) i udzielam jednopunktowego ostrzeżenia.
[ Dodano: 2012-09-11, 10:54 ]
Ok. Więc napiszę jeszcze raz nie obrażając nikogo. W szpitalu na Grabiszyńskiej lekarze są "przeciętni", nie interesują się pacjentem, unikają pełnych odpowiedzi i nie mówią wszystkiego. Ordynator jednego z oddziałów jest osobą, która nie mówi prawdy. Poza tym źle wykonano w szpitalu badanie bronchoskopii oraz zagubiono próbki, które przywiozłem do szpitala z innego labolatorium. Nie polecam.
Niestety co do wrażenia ogólnego słabe
Mój teść nie miał zrobionego rozpoznania a jedynym uzasadnieniem było tatuś jest wiekowy nie będziemy ruszać tego płuca. Po pierwszym pobycie szpitalnym wypuszczony z podejrzeniem zmiany guzowatej. Po powrocie do domu zaczęły się problemy z zachowaniem, nietrzymaniem moczu itd. Pojechałem do szpitala poprosiłem o ponowne przyjęcie na oddział - próbowano mnie zbyć że to pewnie zmiany miażdżycowe no ale uprosiłem i zgodzili się na wykonanie TK głowy. TK wykazało mnóstwo zmian w głowie w związku z czym nastąpiła zmiana schematu leczenia - radioterapia paliatywna. To jest historia opisana w skrócie - generalnie szpital przeciętny zainteresowanie znikome i lekarze ( nie wszyscy rzecz jasna) ale prowadząca mojego teścia opryskliwa. Jeśli jest możliwość to proponuję skorzystać z pomocy w innym miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum