Dzień dobry proszę o interpretację prześwietlenia płuc, od jakiegoś czasu się źle czuje mam kłopoty z oddychaniem wyszły mi złe wyniki morfologi i dostałem skierowanie na RTG płuc, bardzo się denerwuje a wizytę mam dopiero jutro wieczorem i dlatego proszę żeby ktoś kompetentny mógł obejrzeć obraz i napisać czy wszystko jest ok czy nie, z góry dziękuje za odpowiedź.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2017-12-12, 19:08 ] Załączając wyniki badań, badania itp., proszę usuwać dane lekarzy i pacjenta.
duszek18 witaj na forum. Niestety nikt ci tu zdjęcia nie zinterpretuje bo po pierwsze od tego jest lekarz a po drugie na forum nie ma radiologa. Czy do tego zdjęcia był jakiś opis? Z reguły jeżeli jest coś niejasnego to radiolog to opisuje.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum