Kupiłem dla mojej Cioci opaskę która zdecydowanie pomaga mi w opiece nad nią. Ograniczyłem tez koszty opieki. Posiada ona detektor upadków i geolokalizację, przypominanie o zażyciu leków itd.
Funcjonuje na rynku opaska, która sprawia, ze opieka nad pacjentem jest faktem nawet na odległość, co pozwala w przypadku skomplikowanej ciązy szybko zareagować opiekunowi,lekarzowi,pilęgniarce ( którzy otrzymują natychmiast powidomienia - np. detektor upadku, geolokalizacja ). Czujemy się bezpiecznie, urządzenie medyczne. Więcej informacji na
Zachęcam do skorzystania.
Funcjonuje na rynku opaska, która sprawia, ze opieka nad pacjentem jest faktem nawet na odległość, co pozwala w przypadku skomplikowanej ciązy szybko zareagować opiekunowi,lekarzowi,pilęgniarce ( którzy otrzymują natychmiast powidomienia - np. detektor upadku, geolokalizacja ). Czujemy się bezpiecznie, urządzenie medyczne. Więcej informacji na
Zachęcam do skorzystania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum