znasz ten kawał o ślimakach spotykających się w połowie drogi na MONT EVEREST . JEDEN SCHODZIŁ DRUGI WCHODZIŁ I CO WTEDY ŚPIEWALI?
ten co wchodził śpiewał - ZA ROK, ZA DZIEŃ, ZA CHWILĘ
ten co schodził śpiewał - CZTERDZIEŚCI LAT MINĘŁO JAK JEDEN DZIEŃ
Witaj wieczornie
Podobno w pobycie nad morzem nie są najważniejsze kąpiele morskie i plażowanie ale dostępność do morskiego powietrza, możliwość jodowych inhalacji i te inne sprawy robione nad morzem są zdecydowanie ciekawsze niżeli na suchym lądzie.
Dlatego może nie narzekaj na pogodę tylko ciesz się z możliwości dostępnych w danym momencie...
Wiem że córeczki mogą trochę absorbować... ale wierzę w Waszą inwencje i to że wrócisz wypoczęta i najodowana, a opalisz się w domu na balkonie
trzymaj ją jak najdłużej bo ja w środe w nocy wyruszam nad morze tak więc w czwartek rano będę już mogła wypoczywać w słonku-no prawie w słonku, pod parasolem
trzymaj ją jak najdłużej bo ja w środe w nocy wyruszam nad morze tak więc w czwartek rano będę już mogła wypoczywać w słonku-no prawie w słonku, pod parasolem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum