Justynko jesteś niesamowita
Ja jurto spokojnie rozpatrzę się po planach Warszawy i rozkładach jazdy i dam Ci znać.
Ale bardzo chętnie uściskałabym Cię osobiście
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
-dzięki,że się znowu pojawiłaś.
Jak już jest wynik,to można przystąpić do dalszego leczenia.Zresztą ja nie umiem ocenić wagi tego wyniku,ale nie wydaje mi się wcale być najgorszy.I uwierz mi,będzie dobrze.Jestem tego pewna.Ja gdy mój Brat szedł na trzecią operację po kolejnej wznowie(miał też i radioterapię po raz wtóry po tej operacji),powtarzałam sobie-musi być dobrze.Poradzi sobie.Każdy dzień życia jest na wagę złota.Od tamtych chwil mineło ponad 6 lat
Ja to tak może powtarzam się pisząc o tym,ale nie chcę być gołosłowna,chcę operować argumentem
[ Dodano: 2012-01-10, 22:56 ]
biofanka napisał/a:
Mimo wszystko nie jest źle.
-no właśnie
biofanka napisał/a:
aby umieszczać posty nie merytoryczne w wątku kciukowym. To bardzo nam usprawnia czytanie.
-ech.Biofanko -żebyś Ty wiedziała jak marnie idzie mi to poruszanie się w tych "wątkach".Zwróć uwagę,żem w wieku starszej młodzieży,jednak obiecuję poprawę.Przenieś te moje życzliwości do właściwego wątku
[ Komentarz dodany przez Moderatora: biofanka: 2012-01-10, 23:16 ] Gotowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum