jeżeli piszesz że może juz pisać to sopko nie wiedziałam że zdjeli z niej ,,karę,, nie śledzę wszystkich postów i wątków , - sorki mój błąd
pozdrawiam wszystkich
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-10-31, 10:53 ] Ostrzeżenie to [dla Mieć_haka... ] zostało anulowane, co widać w profilu i pod awatarem: brak czerwonej kreski.
Tak się często zdarza - też miałam podobną sytuację.
Można się pomylić w interpretowaniu czyiś słów, nie widać mimiki, gestów i można się opacznie zrozumieć......
Rozmowa internetowa na pewno nie zastąpi kontaktu" twarzą w twarz", nawet najbardziej
interesująca...
Samopoczucie dobre:), nic mi nie jest i nie bedzie:), przymierzam sie do podrozy na Wschod( a co nalezy mi sie po cierpieniach chemii hehe), wszystko ok, świat jest piekny:), pozdrawiam i zycze jak najmniej wizyt na oddzialach onkologii:)
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-11-07, 14:24 ] Super - i tak trzymaj !
miećhaka_na_raka, super, bardzo miło czyta się takie dobre wieści Tsk trzymać :ok: Udanego wyjazdu Ci życzę i daj znać po powrocie (bo na stałe nie wyjeżdżasz ?;))
Pozdrawiam!
Anna
Dzięki wszystkim za miłe słowa:)
Podroz troche potrwa: Indie, Tybet, Buthan i mam zamiar zrobic to drogą lądową, ale jasne ze sie odezwę jak wrocę:)( mialam napisac "jesli wrocę" hehe) ale przezwycięzyłam raka to co mi tam niebezpieczeństwa podrózowania , po takim treningu nic juz czlowieka nie złamie .
Pamietajcie: Wszystko jest w umyśle! To nasze mysli kształtuja nasza rzeczywistość!
Pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum