witam i przepraszam, że się nie odzywałem. Do pracy wróciłem 05 nikt mi nie robił problemów z powrotem nawet medycyna pracy życzyła zdrowia. Psychicznie jakoś się trzymam choć badań kontrolnych jeszcze nie miałem. Rana zagojona, ręka nie puchnie, ograniczenie ruchu w barku istnieje ale to mały pikuś. Zastanawiam się nad zmianą CO przed badaniami kontrolnymi które już dawno powinienem mieć (pierwsze po 3 miesiącach?) no ale lipiec popracuje sierpień urlop to we wrześniu zgłoszę sie do badań. Pozdrawiam wszystkich.
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Witam wszystkich i pozdrawiam gorąco, przepraszam że sie nie odzywałem. Pracuje i jakoś się trzymam, 26. 09 będe miał pierwsze badania kontrole, TK klatki i usg. ciekawe ile jeszcze mi czasu zostało, nie myślcie że jestem załamany ot tylko realista "co ma być to będzie i już" jak zrorobie badania to was napewno poinformuje.
buziak dla kobiet, kielich dla facetów. narka
Tego nie wie ani zdrowy, ani chory człowiek. Nie myśl o tym ile zostało, ciesz się chwilą teraz nic Ci nie dolega, jesteś zdrowy,pracujesz i to jest najważniejsze.
Buziak też
witam wszystkich i pozdraiam gorąco, sorki że bede się streszczał ale się spiesze . Zrobiłem badania kontrolne tj, TK klatki piersiowej i USG brzucha -wynik TK porównawczy do poprzedniego bez zmian, zastanawia mnie co z tymi dwoma guzkami na płucu do 0,5mm bo w wyniku nic o nich nie piszą, są ale nie rosną? USG bez zmian.
całuski dla wszystkich.
wynik TK porównawczy do poprzedniego bez zmian, zastanawia mnie co z tymi dwoma guzkami na płucu do 0,5mm bo w wyniku nic o nich nie piszą
Wszysto wskazuje na to, iż nie były to guzki przerzutowe.Mogły to być jakies zmiany po zapalne po przebytej infekcji. Gdyby to były przerzuty czerniaka, po tym czasie na pewno doszło by już do znacznej progresji. Bardzo się cieszę z powodu dobrych wyników. Dużo zdrowia, pozdrawiam.
witam wszystkich, jakoś się trzymam , jestem przed badaniami kontrolnymi TK klatki piersiowej - termin jeszcze nie ustalony chyba tak na koniec kwietnia będzie pozdawiam wszystkich.
Po tylu badaniach chyba już się nie emocjonujsze nadto przez kolejnym badaniem tomografii.
Mnie jeden zabawny onkolog żartem powiedzał niedawno tak: jak Cię przez rok diabli nie wzięli, to widać Cię nie chcą, więc śpij spokojnie
I tobie spokoju życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum