Witajcie! Przepraszam, że się nie odzywalem..Jestem po 3xBEP. I narazie jest czysto. Wrocilem do nivolumabu i czekam na wyniki tomografu...jest stres...3xBEP to masakra..Wiekszosc jakos to znosi ale ja ledwo..neutropenia, padaczka, zero siły..Trzymajcie kciuki zeby bylo czysto na tym tomografie. sciskam Was
Uff.. Wszystko ok. Chociaż wyszły jakieś punktowe wzmocnienia w glowie, ale lekarz stwierdzil, ze nie ma sie czym przejmowac. Pozdrawiam. 67 wlew za mną;)
Coś mało się dzieje na naszym forum, to chyba dobrze, co?:) Wiecie, że pojawiła się opcja wakacji terapeutycznych od immunoterapii? Ja po kontrolnym tomografie na nie przechodzę. Pozdrawiam Was serdecznie! Dzięki za wsparcie!!
Los sobie pogrywa..Kurde prawie 3 lata na nivolumabie i progresja...jakies jaja...Ostatnia deska ratunku ipilumab, a mialo byc tak pieknie...nie mam juz sily..
Progresja dotyczy OUN czy jeszcze innych obszarów? Czy masz jakiekolwiek objawy?
Czy ten urlop od immunoterapii miał być z powodu skutków ubocznych niwolumabu?
rootsradical, nie takie wiadomości chce się czytać z Frontu, ale napiszę- bitwa kolejna rozpoczęta.
Jeszcze nie koniec leczenia i nie załamuj się tylko włóż odpowiedni mundur i do boju
Z całego serca życzę Ci wygrania
rootsradical,
A jak to wygląda w płucach? Obydwa płuca zajęte? Rozsiew drobnoguzkowy czy kilka pojedynczych, izolowanych zmian?
Pytam bo w niektórych sytuacjach przed kolejną linią immuno rozważa się czasem najpierw leczenie chirurgiczne.
[ Dodano: 2020-11-13, 17:48 ]
Słuchaj, a jak wyglądają u Ciebie kontrole po zakończeniu BEP? Markery ok? Kiedy je ostatnio sprawdzałeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum