Witaj Erin
Oczywiście czekam na tego bloga i już się doczekać nie mogę
I oczywiście wszystkim się pochwalę, że dostałam od Erin kolczyki Jej własnej roboty i są przecudne
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
dzień dobry Erin
Już się nie mogę doczekać by pooglądać Twoje rękodzieła ( nie ja jedna ).
Justyno masz się czym chwalić taki prezent to czysta przyjemność
Witaj Asiu.
Dziękuję za wspólny pobyt na zjeździe
Każdy kto poznał Cię osobiście i Twoją Rodzinę może zaliczać się śmiało do Szczęściarzy...
Wejścia Ola typu: jeszcze zmoczę Ci majtki, oraz Zaraz Cię dorwę wejdą do kanonu niesamowitych odzywek.
Widok pięknych kolczyków w uszach mojej żony zawsze będzie przypominał chwile wspólnie spędzone u naszego Przyjaciela Gazdy i cudowne chwile spędzone wspólnie z Przyjaciółmi.
Myślę że nie tylko Justynka może chwalić się, posiadaniem cudnych kolczyków wykonanych przez Ciebie
Ja co prawda nie sprawiłem sobie prezentu, ale to tylko dlatego, że chcieli przebić mi uszy widelcem... ale jak odważę śię przebić uszy lub nos...
Kolczyki są cudne.
Autorka również
Nie no na męża i synka też zawsze mogę liczyć - zwłaszcza na synka , jemu podoba się wszystko co zrobię .
Kiedyś wziął do rączki 3 kolorowe spinacze do papieru i stwierdził że cudne kolczyki zrobiłam
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
erin29
A mogłabyś wstawić foto tych Twoich cudowności,bardzo lubię takie rzeczy ,sama swego czasu bawiłam się trochę różnymi ozdobami.
W tej chwili nie pozwalają mi na to ręce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum