Gdzie najlepiej w mazowieckim leczyć raka szyjki macicy?
Który szpitał na terenie województwa mazowieckiego moglibyście polecić dla mojej mamy - rak szyjki macicy i odbytnicy? Czekamy jeszcze na wyniki hist.pat., ale już bym chciała się zorientować, gdzie się udać.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Ja myślę o Wieliszewie, ale nie wiem jeszcze jakie są szanse, że tam mamę przyjmą - szpital poleciła mi koleżanka, której mama walczy z rakiem piersi.
Szpital Elbląska w Warszawie. Z doświadczenia wiem, że nigdzie indziej nie ma takiej opieki. Każdy pacjent ma specjalnie przydzieloną pielęgniarkę i swojego lekarza. No i przy szpitalu działa fundacja Onko Cafe - my uzyskaliśmy od nich naprawdę ogromne wsparcie
Możesz zajrzeć na onkomape i tam poszukać placówki z dobrą opinią. Ja polecam z własnych doświadczeń Europejskie Centrum Zdrowia w Otwocku - leczenie na NFZ, a warunki i komfort na bardzo wysokim poziomie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum