Jeśli jutro popołudniu dała bym znać ,czy znajdzie sie miejsce gdzieś dla 2 osób w Żegiestowie znajdziemy coś?
Zdaję sobie sprawę że ,trochę pózno ale mam taka pracę ,że niestety nie mogę planować nigdy nic do przodu
Pod gołym niebem nie zostawimy na pewno. Opcji jest kilka. Tuż obok uroczą agroturystykę mają moi przyjaciele. A w ostateczności mogę się posunąć
[ Dodano: 2012-05-10, 07:43 ]
I informacja dla dojeżdżających od strony Tarnowa: Najprościej jechać z Tarnowa za drogowskazem na Krynicę (przez Grybów). To tylko 86 kilometrów. A potem z 15 do Żegiestowa. Po drodze proponuję zatrzymać się w Ciężkowicach w celu obejrzenia Kamiennego Miasta.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Ja zabieram po drodze z Katowic dwie duszyczki, także miejsc brak nawet w bagażniku, ponieważ nie wiem jaka będzie pogoda biorę wszystko .Siedzę jeszcze w pracy jak na szpilkach. Buziaki i do zobaczenia
Witam Gazdo, nie mogę uczestniczyc w zjeździe bo jestem 2 tygodnie po radio dość mocno pokiereszowana, ale gdybym wiedziała i mogła brać udział w wykładzie to małżonek by mnie na 2-3 godzin przywiózł. To byłaby dla mnie taka mała odskocznia bo od stycznia to tylko szpital , operacja, radio i zadręczanie się.
pozdrawiam serdecznie Ela
Ja zabieram po drodze z Katowic dwie duszyczki, także miejsc brak nawet w bagażniku, ponieważ nie wiem jaka będzie pogoda biorę wszystko .Siedzę jeszcze w pracy jak na szpilkach. Buziaki i do zobaczenia
Jedna z tych duszuczek, też jak na szpilkach w pracy i ciągle niespakowana niestety. Agnieszko, a gdyby jeszcze jakąś przyczepkę na bagaże zabrać
Gazda, a może jakiegoś zaklinacza pogody udałoby się załatwić i będziemy mieli tylko
KlaWik, Ale jadąc od Żabiej Woli, jedziesz przez Kielce, i tylko przecinasz Brzesko. Korki są do Brzeska od strony Krakowa, nie od strony Kielc.
krysiekn, pogoda zamówiona, od dwóch dni skwar i słońce. Jeśli aura się popsuje, będzie to oznaczało, że ktoś nabroił. Ja na wszelki wypadek od kilku dni grzeczny jestem...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazda
O.K. Nie irytuj się na mnie. Lepiej dwa razy spytać niż potem żałować. Bałam się, że korki nie są tylko poziomo, ale że pionowo też (patrzac na mapę)
Do zobaczenia jutro, chyba że jeszcze będę miała jakieś "irytujące" pytanie. To je jeszcze zadam...
_________________ KlaWik