Mam wrażenie,że zrobiłam błąd interpunkcyjny
Szkoda,że nie mamy na tym forum pewnego marginesu czasu na zrobienie ewentualnych poprawek w naszych wpisach.
[ Dodano: 2012-04-23, 18:34 ]
JustynaS1975 napisał/a:
kiedyś zobaczymy na żywo (żywo żywo
-u Gazdy na zlocie nie spotkacie się?
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-04-23, 18:39 ] Ale zamiast ... ekhmmm ... marginesu ... macie coś o wiele lepszego (mam nadzieję): nas !
Wystarczy delikatne "szturchnięcie" w odpowiednim wątku lub przez PW ze wskazaniem (link) miejsca oraz co trzeba zmienić, i - już, gotowe.
Myślę, że każdy moderator nie odmówi pomocy.
Mam wrażenie,że zrobiłam błąd interpunkcyjny
Szkoda,że nie mamy na tym forum pewnego marginesu czasu na zrobienie ewentualnych poprawek w naszych wpisach.
[ Dodano: 2012-04-23, 18:34 ]
JustynaS1975 napisał/a:
kiedyś zobaczymy na żywo (żywo żywo
-u Gazdy na zlocie nie spotkacie się?
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-04-23, 18:39 ] Ale zamiast ... ekhmmm ... marginesu ... macie coś o wiele lepszego (mam nadzieję): nas !
Wystarczy delikatne "szturchnięcie" w odpowiednim wątku lub przez PW ze wskazaniem (link) miejsca oraz co trzeba zmienić, i - już, gotowe.
Myślę, że każdy moderator nie odmówi pomocy.
na pewno nie odmówi ale ile czasu by zaoszczędzili. mieliby dla swojej rodziny lub na inne sprawy choćby odpowiedzi merytoryczne czy wyjście z psem na spacerek. -im też należy się odrobina odpoczynku wszak poświęcają nam czas kosztem swojego życia, kosztem swoich bliskich
Myślę, że każdy moderator nie odmówi pomocy - masz rację.Jednak moderatorzy to raczej stroną merytoryczną mają się zajmować(poświęcają na to dużo czasu),a nie poprawianiem błędów ortograficznych i literówek.
A samo forum,a właściwie ludzie,którzy je tworzą jest wspaniałe!
Co prawda czekałam cierpliwie i kiedy nie było "w danym czasie" ja czekałam dalej wyszłam dosłownie na chwilkę do kuchni, na szczęście chłopak wrócił w tym czasie do domu i po chwili głośno zawołał:
"Aga, choć szybko, chyba teraz pokazują tą Twoją Justynę z forum "
O mało sobie nóg nie połamałam biegnąc do pokoju zapomniałam, że przecież mamy opcję " pauza lub cofnij "
I tak oto udało mnie się Ciebie zobaczyć
Krótko ale na temat ! Pełen profesjonalizm {ukłon} Pięknie prezentujesz się przed kamerą Bardzo miło było Cię zobaczyć tak "na żywo"
W związku z tym ja proszę o więcej Ciebie w TV
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum