[ Dodano: 2012-06-05, 09:01 ]
I jeszcze jedno znamienne stwierdzenie:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537532_251047558328095_2004618843_n.jpg
(ja nie mogę ochronić Cię przed samych sobą)
Czyli w ogromnym skrócie: to co siedzi w Twojej głowie, to co nosisz w sercu, nic i nikt nie zmieni jeśli nie będziesz chciał/chciała sobie pomóc. I żeby się nie niszczyć musisz zacząć sam, od siebie, inaczej nikt Ci nie pomoże.
"Dziecko, które raz się oparzyło, unika ognia; starzec, który oparzył się nieraz, unika ciepła" - Johann Wolfgang Goethe
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
też co dzień robię taką sugestię , ... choć czasami tej w lustrze mam ochotę przywalić w gonga, tak prosto między oczy ... może by się czegoś w końcu półki pod czaszką poustawiały prawidłowo
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Ja też w pracy (no przecież to też "praca") . Szefów nie ma, to mysz (szara) grasuje to dla Was
Ja teraz przychodzę do pracy, aby mnie ściany pooglądały . Nie ma zajęć, nie ma studentów, nie ma asystentów, jestem sama na piętrze
Po przeczytaniu o przetrwałej grasicy, o miastenii, zaczęła się raptem szybciej męczyć i ciężko mnie się oddycha. Nieważne, że ogólnie jestem aktywna, 'latam' jak szalona, spacery, basen, itp. i nic do tej pory mnie nie było. Teraz raptem po przejściu do WC zmęczyłam się i ciężko mnie się oddycha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum