Ogłoszenie ze ściany Fundacja Urszuli Smok "Podaruj Życie"
"5 października już po raz szósty odbędzie się Marsz Nadziei i Życia! Zachęcamy wszystkich - chorych i zdrowych - do napisania listu zawierającego marzenia, plany na przyszłość i przeżycia związane z chorobą. Listy zostaną tradycyjnie odczytane w Urzędzie Miasta Krakowa, a następnie wysłane do nieba z nadzieją, że marzenia się spełnią. Listy przesyłajcie na adres: fundacja@podarujzycie.org do 15 września. Liczymy na wasze wsparcie!"
Jak się masz Justynka
Gdyby to było bliżej na pewno by mnie tam nie zabrakło.
Wszelkiego rodzaju "imprezy" odbywają się niestety zbyt daleko od mojego miejsca zamieszkania.
JustynkoS1975, przepraszam,że wczoraj nie udzieliłam odpowiedzi-miałam od rana istne wariactwo , które miało ciąg dalszy wieczorem , a w rezultacie przyczyniło się do mojego nieprzybycia na onkobieg.
Dziś pogoda sprawiła, że czuję się troszkę usprawiedliwiona ze swojej nieobecności.
Mimo kapryśnej aury za oknem, życzę miłej niedzieli.
[ Dodano: 2013-09-01, 13:41 ]
agamaz napisał/a:
JustynaS1975 napisał/a:
Agamaz, mam nadzieję, że się z Tobą zobaczę na zlocie forumowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum