Justynko, czekaj, już lecę do ciebie z wielką, czarodziejską mocą . Właśnie wystartowałam, więc na termin na pewno zdąże :
[url=http://img189.images...266.jpg]Obrazek[/URL]
Soja Kochana lec lec do Justysi na 3 lutego, zaczaruja aby wyniczki juz zawsze byly bardzo dobre
A ja bede myslami i przesylam moc goracych mysli, energii... itp
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Justyna :cmok: , Akos :cmok: , Johanka , Czkaweczka , Roman , Erin :cmok: , Małgosia :cmok: , Anelia , Sarenka , Soja:cmok: , Asia , Niki , Iwonka
Jesteście kochani, Dla każdego z Was osobna całusa.
Gdy czytam Wasze wpisy w moim wątku od razu serce mnie się raduje.
soja napisał/a:
Justynko, czekaj, już lecę do ciebie z wielką, czarodziejską mocą . Właśnie wystartowałam, więc na termin na pewno zdąże :
O tak, miotła to świetny pomysł, trzeba wymieść wszystkie badziewia i śmiecie.
Soju, Twoje pomysły mnie rozwalają.
[ Dodano: 2012-01-29, 10:44 ] marjanna, dla Ciebie też
Coś wszystkie całusy nie wyszły.
PS. Ciekawe kiedy administratorzy, moderatorzy się na mnie 'zdenerwują' za 'zaśmiecanie' wątku merytorycznego
Dla Nich też
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
soja, fotogeniczna jesteś [/quote]
Tak, wiem . I skromna przy tym . Jakbym tak naprawdę na miotłę wsiadła, to by chyba musiała mieć napęd odrzutowy, żeby moją ogromniastą du..ę unieść w powietrze . Chyba już prędzej na dachu samolotu bym się przeleciała ( ale wtedy nic bym nie widziała, bo by mi fałdy brzuszne wiatr uniósł i widok zasłonił )
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Jak już o mojej urodzie gadamy to czy widziałyście zdjęcia mojej suni w naszych zwierzakach ? Np. to w różowej peruce ? Ostatnio mi znajoma dowaliła z grubej rury, że jak tak patrzy na mnie i mojego psa to stwierdza, że to prawda jak ludzie mówią o podobieństwie wyżej wymienionych . I że ja i moja suńka jesteśmy rzeczywiście podobne . No bez przesady . Moja suńka jest tak brzydka, ze jak kiedyś z nią szłam na spacer to dwóch wyrostków skomentowało przechodząc obok ( myśleli, że nie słyszę ) : o ku...a , co to ? Na to ten drugi - nie wiem, chyba skrzyżowanie kur...y z diabłem . Przepraszam za słownictwo . Był to cytat dosłowny . Dla mnie ona jest najpiękniejszym psem po słońcem, ale jak jestem do niej rzeczywiście podobna to niezły maszkaron ze mnie musi być
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
soju, po prostu rozwalasz mnie na łopatki.
Ale twoja sunia jest przeurocza, i tak ... myślę, że jej to zwisa (za przeproszeniem). Ona zna swoją wartość i takimi durnymi komentarzami się nie przejmuje.
[ Dodano: 2012-01-30, 12:22 ]
Minia78 napisał/a:
JustynaS1975 napisał/a:
PET będę miała 3 lutego 2012 godz. 8.20 w CO W-wa.
Proszę o modlitwę, kciuki, fluidy, dodatkowe moce, pozytywne energie, itd (oczywiście w zależności od światopoglądu)
będę trzymać mocno
i prześlę Ci tyle enegii, że nie będziesz miała jak jej spożytkować:-)))
pozdrawiam
Miniu, bardzo dziękuję. Każdą energię spożytkuję, nie ma ten tego ... i oczywiście ze wszech sił postaram się spożytkować, tak aby przyniosło korzyści nie tylko mnie, ale i innym, w tym również forumowiczom.
[ Dodano: 2012-01-30, 12:33 ]
Dziś o mały włos sobie paluszków nie odmroziłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum