Krzysztofie widze,że tego samego dnia będziemy mieli MRI -25 na pewno złożę Ci życzenia-ta data to równiez data imienin mojego kochanego Tatki.
Bedę trzymała kciukasy za Twoje badanko
- dzięki Kasiu i oby u Ciebie też było pomyślne... będe trzymał
U mnie zawsze trwa ponad godzine i przeważnie im zasypiam JustynaS1975, sonia21, Jesteście Kochane dziewczyny
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Tak samo chciałam się wyrazić.
I bardzo Ci dziękuję za to co robiłeś dla Eli (Tarnowianki) oraz za całokształt
Krzysztofie pamiętasz jak na majowym zlocie przekazywałeś mi pozdrowienia od Tarnowianki nie zdążyłyśmy się poznać ...
Trzymam kciuki 25 lipca jestem z Tobą myślami , uściski
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
ewka1, JustynaS1975, sonia21,
-wielkie Wam Kochani dzięki za to, że byliście z Elą i jesteście z Nami. Na razie nie mogę się pozbierać. Głos Eli cały czas dźwięczy mi w głowie. Szkoda, że tak daleko mam do Tarnowa... a jutro MRI w DCO...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Krzysiu, skłaniamy głowę z szacunkiem i zadumą nad tymi którzy odeszli....ale nie możemy zapominać o tych, którzy pozostali, oczekując zainteresowania i naszego wsparcia.
Życie nie zna pojęcia próżni jest to najokrutniejsza prawda, ale zawiera ona największe przesłanie... życie podlega ciągłej ewolucji, ciągle rozwija się, i na miejscu starych, zużytych pędów rośnie nowe życie silniejsze i bujniejsze...
Jestem z Tobą cały czas...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum