Wszystko to długo trwa i znowu termin ,prawie 2 tyg
Znam to czekanie,u nas tez było wieczne...zdawałoby się . Ale jakoś ogarnelismy temat!!
morfeusz7679 napisał/a:
Mam 32 lata nigdy nie spodziewałem się ze moja taka śliczna mamusia ,która była zawsze taka silna i wciąż jeszcze przecież młoda ,że coś takiego nam się przytrafi
Więc jesteśmy w tym samym wieku ..też nadal w to wszystko nie wierzę.
morfeusz7679 napisał/a:
Po tym co widziałem nie wiem czy wszystkim lekarzom można ufać ,sprzeczne opinie ,niedociągnięcia,odległe terminy,nadymane buce lub zwykłe pijaczki.Zaczynam wątpić w Polskie służby zdrowia ,zaczynam czuć że walcze z tym sam a lekarze nas zbywają lub się nie znają
Też mam identyczne odczucia ,juz praktycznie straciłam nadzieje ,że sa lekarze z powołania
_________________ "Życie daje ci bolesne nauczki. Ale to ze stawiania czoła przeciwieństwom losu bierze się siła. Może przegrałeś jedną rundę, ale wiem, że wygrasz mecz"
H. Jackson Brown Jr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum