postanowiłam odświeżyć wątek założony przez Romana , ja sama nie piszę bloga ale chciałabym polecić Wam bloga Zbyszka który odszedł 29 września zeszłego roku oraz jego profil na YOU TUBE , Zbyszek pisał piękne wiersze , które warto przeczytać .
mam pytanie do tych, którzy piszą własnego bloga: gdzie najlepiej założyć bloga? coraz częściej myślę o założeniu własnego.....ale nie znam się na tym .....
Witam serdecznie.
Ja piszę na blog.onet.pl łatwo tam się pisze, ale system jest niewydolny i czasami wszystko się zawiesza. Jednak w ciągu najbliższych tygodni ma się tam wszystko zmienić (podobno na lepsze). Ma zostać wdrożony nowoczesny system obsługujący blogi i umożliwiający korzystanie z wielu funkcji. Czekam na to z niecierpliwością.
Pozdrawiam.
Witaj Pablo.
Myślę, że każdy z nas próbujący pisać bloga zadaje sobie to pytanie co Ty.
Ja przeniosłem swojego bloga z onetu na blog.pl ale też nie jestem z tego tytułu nazbyt szczęśliwy, w pewnym okresie straciłem kontrolę nad szablonem, przestał on reagować na moje próby ustawienia szablonu w taki sposób aby realizował moje oczekiwania, może wynika to z mojej niewielkiej wiedzy informatycznej i umiejętności budowania strony www, ale po kilku próbach zrezygnowałem z dalszych prób.
Myślę że każdy użytkownik portali ma swoje zastrzeżenia do administratora swojego bloga... ale to jest chyba normalne.
Onet rozwalił mnie totalnie a obietnice jak na razie są zupełnie bez pokrycia i nadziei na realizację.
Podaj adres swojego bloga, napewno wielu z nas będzie chciało zapoznać się z Twoimi przemyśleniami.
Pozdrawiam serdecznie
Ja też coś zaczęłam pisać, ale na razie tak niemrawo mi idzie. Czasami samopoczucie gorsze i nie uzupełniam wpisów codziennie. Mimo to zapraszam: http://gastrinoma.blogspot.com
Witaj Romanie.
Ja też bym się może przeniósł gdzie indziej, ale właśnie się obawiam tego "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Już tyle się "boksuję" z onetem, że jeszcze trochę poczekam, może w końcu coś się zmieni i będzie można panować nad swoim blogiem (np. ustawić czcionkę zgodnie ze swoimi wymaganiami, a nie widzi mi się onetu pomnożone przez siłę wiatru w polu ;-) ).
Jeśli chodzi o mój blog to: www.rakrdzeniasty.blog.onet.pl
Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio moje blogowanie mocno kuleje...
Może gdy poczuję się lepiej wrócę do swoich zapisków, teraz nie czytam nie piszę i chyba lekko nie żyję, zwłaszcza intelektualnie... jestem kiepski i wolę zastój w swojej łepetynie, na aktywność muszę jeszcze trochę poczekać....
Dzis zapraszam na moj bloog a to dlatego,ze dzis wlasnie jest rocznica smierci mojego ziecia ,ja zachorowalam i pokonalam Smieciucha a ON niestety,mimo,ze mlody i silny nie dal rady w 1,5 miesiaca zostal pokonany .Czasami uwazam,ze to jak w piosence,swiat sie pomylil" toz to on powinien zyc,mial tyle do zrobienia,wychowac dzieci,pozyc z nimi a ja stara baba sie wykaraskalam i musialam jego zegnac .??????
kochanie, nie wiem, ile razy jeszcze dam radę wstać z łóżka, by Ci towarzyszyć w myciu się, podać ręcznik, ogrzać na kaloryferze piżamkę.
ale wiem, że nigdy nikt nie zrobi tego tak jak ja.
nikt tak jak ja nie umyje Ci plecków, nie nałoży pasty na szczotkę, nie poprawi rękawów koszulki.
nikt tak jak ja nie okryje kołderką, nie wycałuje i nie wyprzytula przed snem.
nikt.
nikt.
nikt.
więc póki jestem, póki mogę, zrobię co zechcesz.
to nie jest strata czasu, jasne, że nie, Syneczku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum