To są dwa siersciuchy.Starsza jamniczka,stojaca nieco z tyłu to Reza ,inaczej Rezunia.Młodsza jamniczka,to jej córka Penelopa,inaczej Lopeczka.Prawda,że urocze? [url=http://images35.foto...med.jpg]Obrazek[/URL]
oj cudne, uwielbiam jamniki. sama mialam suczke 14 lat ale musialam ja uspic i od tamtej pory nie chce juz miec zwierzaka za bardzo przezylam jej uspienie
Ale Twoje jamniczki sa sliczniutkie
[ Dodano: 2012-01-26, 18:47 ]
dodamz e suczke jamniczke mialam
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Czy znasz prawdziwego jamnika,szczególnie szorstkowłosego,który nie śpi z państwem?
Nie znam moja też spała
sarenka napisał/a:
Ech,jak ja lubię zwierzatka.
I ja też , teraz mamy Bruna, który skatowany został zabrany przez belgijską inspekcje weterynaryjną hodowcy.Nie sprzedał się więc trzeba było zatłuc. Psy były hodowane w okropnych warunkach, nie wychodząc nigdy na dwór
Trauma minęła doścć szybko, teraz do słodziaka mu daleko to istny diabeł wcielony
Jest w stanie zjeść wszystko, ostatnio nawet ukradł i rozgryzł na szczępy poduszeczkę na igły, uwaga było w niej sporo igieł .
Trauma minęła doścć szybko, teraz do słodziaka mu daleko to istny diabeł wcielony
Jest w stanie zjeść wszystko, ostatnio nawet ukradł i rozgryzł na szczępy poduszeczkę na igły, uwaga było w niej sporo igieł .
o matko ze nic mu sie nie stalo?! Jerdnym slowem sLiczny i zdolny. Cudna mordke ma.
P.S.Mojej koleznki kot uwielbia gryzc kable od ladowarek telefonicznych i to wlaczonych do kontaktu! Rozgryza je na malutkie kawalki.
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Ja nie mam zwierzaczków ale moja siostra ma pieska, jamnik Nazywamy go Rufi
Kupiła tego psa kilka miesięcy po tym jak urodziła córeczkę. Od tej pory Rufi jest bardzo przywiązany do dziecka, bardzo broni małej Nikt obcy nie może się do Niej (Oliwii) zbliżyć, bardzo Jej pilnuje
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum