absenteeism,
no wlasnie na recepte..i znow trzeba kombinowac..moj tatulo nawet jak bedzie krwawienie to nie powie mi..ten lek moze tylko onkolog przepisac czy tez lekarz rodzinny???jak to sie bierze?jak jest krwawienie z buzi?to wtedy?
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
absenteeism
Nie nie, chodziło mi o to, żeby teraz jej nie odstawiać - skoro nadal jest krwioplucie. Jednak skoro powróciło, to dobrze byłoby to skonsultować z lekarzem...
Ab., jutro rano przychodzi pielęgniarka rodzinna, żeby pobrać mamie krew na kontrolne badania, to skorzystam i poproszę o wizytę lekarza rodzinnego.
Bo przecież "szpital" (w osobie lekarza, który się nawet nie przedstawił, odbierającego telefon) nie leczy na odległość. Za to pogotowie ma to robić
Czy jeżeli dostała już 3 Ketonale to mogę jej podać kolejny?
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Wpadłam tylko dziecku załatwić nocleg Wracam do szpitala, mama została dziś po niezmiernie nieprzyjemnej wymianie zdań, przyjęta do szpitala. Mamaa obrzęk płuc. Chyba wszyscy wiemy co to znaczy
[ Dodano: 2011-02-25, 18:28 ]
Chciałabym żeby jej nie bolało, żeby było szybko i we śnie... Jeżeli jest tam ktoś na górze... A wirzycie, że jest, to wstawcie się o to. Ja już nie wierzę...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
jo_a, ojjj kochana tak bardzo mi przykro:( Biegnij do mamusi a my tu będziemy trzymać MOCNO kciuki i modlić się za mamusie !!! Daj znać jak wrócisz , czekamy i sercem jesteśmy przy Was !!!!!!!!
[ Dodano: 2011-02-25, 18:34 ]
KOCHANA nie trać wiary !!!!!!!
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Kochana Asiu, doskonale cię rozumiem. Ja też mam momenty zwątpienia, to naturalne. Ale modlę się o ciebie i Twoją mamusię z całego serca. Boże, nie wiem co pisać, zupełnie się rozleciałam... Trzymaj się, bądź przy mamusi, trzymaj ją za rękę, to dużo daje. Jestem przy tobie, choc tylko wirtualnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum