Dużo wody tzn. kilka butelek zwykłej wody np.żywca ja miałam 4 butelki półtoralitrowe wciskałam do niej cytrynę i piłam ,ponieważ woda z cytryną oczyszcza organizm z tego paskudztwa jak przyjdzie technik ostatniego dnia i zrobi pomiar będziesz miała wysoki wynik możesz jeszcze jeden dzień zostać a to nic przyjemnego siedzieć w zamknięciu wszystkie rzeczy ,które nie będziesz chciała zabrać ze sobą zaniesiesz do szatni tam jest pani ,która wszystkiego pilnuje szafki są zamykane na kluczyki.
Możesz mieć swoją piżamkę ja też miałam potem ją zaniesiesz do szatni.
WAŻNE!!!!!
W ostatni dzień po kąpieli dostaniesz świeżą piżamkę od nich i pójdziesz po porządnej kąpieli na scyntygrafię głowy szyi i całego ciała,nie zabieraj ze sobą do kieszeni żadnych chusteczek higienicznych łańcuszków obrączek itp.
Pamiętaj że woda jest dozowana wciskasz przycisk i leci tylko 3 min.musisz się wyrobić Ja głowę myłam pod zlewem wcześniej a potem jeszcze raz nie martw się dasz radę weź ze sobą chusteczki nawilżone do higieny intymnej i takie jak stosuje się dla bobasków bo można się wściec bez kąpania.
Trzymaj się i jakby co to tu jestem
:) No i napisz po powrocie co się dalej z Tobą dzieję .