Ja mam w 1 miejscu SUV 11,4 i lekarz opisujący sam to potraktował jako fałszywie dodatni. PET ma swoje wady. Jeśli Ci się chce zgłębiać temat to możesz wrzucić w google: false positve pet. Wyskoczą Ci dokładne opisy i zaczniesz wątpić we wszystkie badania.
Chyba zaczynam się powoli przyzwyczajać, że teraz moje życie tak wygląda, póki czuje się dobrze staram się cieszyć życiem , a już zawsze gdzieś obok będą jakieś badania i diagnostyka
Witajcie
Czekam na wynik badań genetycznych z guza
Ktoś wyjaśni mi o co chodzi?
Albo chociaż proszę o jakiś link gdzie będę mogła znaleźć informacje
Lekarz niewiele wyjaśnił a ja wolę wiedzieć
Moja Mama ma raka jasnokomórkowego jajnika i ma robione badania genetyczne pod kątem mutacji genów BRCa1, BRCa2, tak aby w przyszłości, w przypadku stwierdzonej mutacji była możliwość korzystania z tego leku. (Olaparib)
Mamie do badania genetycznego pobierano krew, Pani pisała o badaniu genetycznym z guza, więc są to chyba inne badania, które mają ukierunkować leczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum