Mojim zdaniem powinniscie zalatwiac miejsce na radiologi, o ile Mama jeszcze ma troche sily, w tej sytuacji tylko naswietlanie OUN moze przyniesc ulge i dac troche czasu.
Niestety ja tez przez to przechodzilem wiem co czujesz, ciezki czas gdy najblizsi traca kondycje a my wiemy co nadchodzi i nie mozemy im pomoc.
Czy Mama bierze sterydy zapobiegajace obrzekowi mozgu, skoro zauwazasz problemy neurologiczny to byc moze zasadne byloby zwiekszenie dawki.
Mama w tej chwili leczona jest paliatywnie, przykro stwierdzic ale tylko cud moze jej pomoc, po raz kolejny powtorze ze powinnas zatroszczyc sie o Mame zabezpieczajac ja pod katem bolu, ten przychodzi z dnia na dzien, byc moze nie przyjsc wogole i oby tak bylo, ale co bedziesz miala zalatwione to bedzie.
Sama, czy z lekarzem rodzinnym nie opanujesz bolu, on nie ma uprawnien na wystawianie najsilniejszych lekow p. bolowych.
Przeczytaj moj watek a zobaczysz z jaka podstepna i okrutna choroba zmaga sie Mama, jaka jest agresywna i co potrafi zrobic z silnym czlowiekiem.
Duzo sily wam zycze, co do niej uwierz mi ze gdzies gleboko drzemia w nas takie zasoby iz w tych trudnych chwilach potrafimy sobie poradzic z rzeczami na pozor nie do opanowania.
_________________ NDRP, Tesc walczyl 4 miesiace i 1 dzien. Na zawsze w naszych sercach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum